Faruk Öz 'Sosyal Belediyecilikle İnebolu'nun Sorunlarına Derman Olacağız'

Faruk Öz 'Sosyal Belediyecilikle İnebolu'nun Sorunlarına Derman Olacağız'
banner13
banner3

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnebolu Belediye Başkan Adayı Faruk Öz, 31 Mart’ta belediye başkanı seçildiği takdirde İnebolu’yu İnebolularla birlikte yöneteceğini söyledi.

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP İnebolu İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu ve ilçe yöneticileri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Faruk Öz, ilçenin biriken sorunlarına ancak CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışının derman olabileceğini kaydetti.

Ziyaretlerinde İnebolu ile ilgili projelerini de seçmelerle paylaşan CHP İnebolu Belediye Başkan Adayı Faruk Öz, “ 31 Mart’ta İnebolu’muzun kaderini belirleyecek önemli bir seçim yapacağız. Ben sadece İnebolu’ya hizmet etmek amacıyla bu yola çıktım. Bu göreve seçildiğimde şunu İnebolu’nun çok iyi bilmesini istiyorum. İnebolu’yu tüm İnebolular ile birlikte yöneteceğiz. Halk meclislerini oluşturacağız. Sosyal belediyecilik bizim kılavuzumuz olacak. Belediye içinde Halk Masası kurarak etkin ve hızlı yönetimle sorunlara çözüm bulacağız. İnebolu’nun otopark ve trafik sorununu çözeceğiz. Tüm mahallelerimizin başta içme suyu, yol ve kanalizasyon olmak üzere tüm altyapı sorunlarını çözeceğiz. Yöresel ürünlerin satış ve pazarlanmasına yönelik Belediyenin öncülüğünde iktisadi işletme oluşturacağız. Sokak hayvanlarına beslenme, barınma ve bakım olanağı sağlayacağız. İnebolu sahilini halkın en rahat şekilde kullanımı için düzenleyeceğiz. Küçük sanayi sitesinin faaliyete geçmesi için altyapı çalışmalarını başlatacağız. İnebolu Çarşısını tüm halkın ortak çıkarlarını gözeterek ticareti ve tarihi canlandıracak şekilde yeniden organize edeceğiz. İnebolu’nun konut ihtiyacını tarihî kent dokusuyla uyumlu, bölgesel ihtiyaçlara ve iklim özelliklerine uygun geniş sosyal alanları içerecek şekilde planlayacağız. İnebolu’yu başta Ankara olmak üzere tüm İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölgesinin yeni çekim merkezi haline getireceğiz. Cenaze defin işlerinin tamamını üstleneceğiz. Tüm camilerin periyodik olarak temizliğini yapacağız. Geriş Tepesi özel koruma kapsamında turizme kazandıracağız. Abaş Tepe, Kel Seymen Tepesi ve İslam Tepesini seyir terası olarak halkımızın kullanımına açacağız. İstiklal Yolunun Yarbaşı Mevkiinden Askerlik Şubesine kadar olan bölümünü eski tarihi görünümüne kavuşturacağız. Tarihi yapıları dokusunu ve özgünlüğünü koruyarak günümüze kazandıracağız. Pazar yeri sorununu bir daha gündeme gelmemek üzere çözeceğiz. İlçemizin çarşı, mahalle ve sahilini tertemiz yapacağız. Kültür, sanat ve spor aktiveleri için özel salon ve spor alanları inşa edeceğiz. Belediye ihtiyaçlarının alımında ve yatırımlarda ilçemizin imkânlarını sonuna kadar kullanacağız. Belediyeden faturalı alacağı olanların ödemeleri en kısa süre içinde yapacağız. Belediye araç parkında bulunan her araçtan tüm halkımız eşit olarak yararlanması için gerekli düzenlemeleri yapacağız. Tüm CHP yönetimindeki belediyelerde olduğu gibi belediye çalışanlarının ücretleri 2200 TL’den az olmayacak. Belediye sınırlarına yeni giren tüm mahallelerimize toplu taşıma hizmeti sağlayacağız. Verdiğimiz tüm bu sözleri 5 yıllık sürede uygulayacak, İnebolu’ya nefes aldıracağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER