Saim Kömeçoğlu'ndan Uzuner'e Cevap

Saim Kömeçoğlu'ndan Uzuner'e Cevap
banner13
banner3

Saim Kömeçoğlu, Engin Uzuner’in seçimin son günü ve son saatinde yaptığı meydan konuşmasında doğrusunu ve devamını anlatmadığını iddia ederek Uzuner’in kendisini seçim malzemesi yapmasının hiç iyi bir şey olmadığını söyledi.

Engin Uzuner’in çocukluk arkadaşı Saim Kömeçoğlu “İnebolu MHP İlçe Belediye Başkan adayı Engin UZUNER'in 30 MART 2019 tarihinde yapmış olduğu miting alanındaki konuşmasında AKP Meclis üyesi adayını kötülemek için Mustafa AKÇA'nın kendisine Saim KÖMEÇOĞLU aracılığıyla arsası ile ilgili imar izni için rüşvet teklifinde bulunduğunu ve kendisinin de kabul etmediğini söylemiştir.

İnebolu gibi küçük bir yerdeki meydan konuşmasında yapılan bu anlatımı insanlar karşısında şahsımın ve Mustafa AKÇA'nın şaibe altında kalmasına neden olduğu kanısındayım. Sanki Mustafa AKÇA Engin UZUNER'e imar izni için para teklif etmiş benimde aracılık yapmış izlenimini verdi. Ancak doğrusunu ve devamını anlatmadı. Devamında olanlar hiç hoş değil. Bunları anlatmak bile istemiyorum.

Mustafa AKÇA ile görev yaptığım Sakarya'da tanıştım. Benim İnebolu'lu olduğumu öğrenmiş ve çalıştığım kurumda yanıma gelmiştir.

Daha sonraki yaptığımız konuşmalarında bana " Engin bey senin çocukluk arkadaşınmış. Bir konu vardı onu iletmende yardımcı olursan sevinirim" dedi, "Karadeniz Mahallesinde arsa aldım buraya konut yapacağım ancak bu arsa iki ayrı tapudan oluşmaktadır. Acaba imar iznine müsait mi bu konuda yardımları olabilir mi? Bende çiğ adam değilim, belediyeye üstüme ne düşerse makbuzlu olarak gerekli yardımı yapmaya hazırım" dedi.

Bu konuyu Engin beye ilettim." Ben imar izninin uygun olup olmadığını bilemem şayet senin araştırmanla ortaya çıkacaktır. Kendisi belediyeye makbuzlu olarak bağış yapmaya da hazır olduğunu belirttim. Engin beyde "bağışını alırım makbuzunu keserim, arsanın durumuna bakarım dedi.

Yani Engin beyin şahsına ait benim aracılığımla bir para teklifinde bulunulmadı. Bu konu ile ilgili söyleyeceklerim bundan ibarettir. 04/04/2019”

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2019, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER