Öğrenciler makama oturdu

Öğrenciler makama oturdu
banner13
banner3

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar ve Belediye Başkanı Engin Uzuner koltuğunu ilkokul öğrencilerine teslim etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar ve Belediye Başkanı Engin Uzuner koltuğunu temsili olarak ilkokul öğrencilerine bıraktı.

Kaymakamlık ve Belediye koltuğuna oturan ilkokul öğrencileri ise Belediye başkanından ve bazı kurum müdürlerini arayarak çeşitli talimatlar verdi.

ÖĞRENCİLER 3 SORUNUN ÇÖZÜLMESİNİ İSTEDİ

Kaymakamlık makamına oturan Mustafa Şerbetçi İlkokulu öğrencisi Esila Buğlem Kaş ve Ali Karagüllü, Belediye Başkanını Engin Uzuner ile telefonda görüşerek denize akan kanalizasyon, Sokak Hayvanları ve otopark sorunlarının çözülmesi konusunda talimat verdi.

BAŞKAN UZUNER, KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıldönümü kapsamında, İnebolu Bilim ve Sanat merkezi öğrencileri Ezel Azra Acar, Berensu Saygı ve Ömer Asaf Yılmaz makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan öğrenciler Başkan Uzuner’le istişarelerde bulundu. 

Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, Belediye Başkanı Uzuner koltuklarını teslim ettiği öğrencilere başarılı, sağlıklı ve mutlu bir hayat diledi. Ardından Kaymakam Baycar ve Başkan Uzuner öğrencilere çeşitli hediyeler taktim etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER