Kaymakam Atasoy açıkladı "Şu ana kadar pozitif vaka yok"

Kaymakam Atasoy açıkladı "Şu ana kadar pozitif vaka yok"
banner13
banner3

İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı paylaşımda İnebolu'da ikamet eden veya sevk edilen hiçbir kişide bugüne kadar koronavirüs pozitif vakaya rastlanılmadığını belirtti.

Kaymakam Atasoy twitterdan yaptığı açıklamada şunları paylaştı: "Kıymetli hemşehrilerim. Sahada fedakarca çalışan arkadaşlarım. Şu ana kadar ilçemizde ikamet eden, sevk ettiğimiz hiçbir hemşehrimizde pozitif vaka çıkmamıştır. İnşallah bugünleri çalışma arkadaşlarımın gayreti, sizlerin kurallara titiz uyması ve sabrı ile en az zararla atlatacağız. Sevgi ve sağlıkla kalın!"

Pozitif vaka bulunmaması nedeniyle rehavete kapılmaması konusunda uyaran Kaymakam Atasoy, "Pozitif vakamız yok diye gevşemeyeceğiz. Görevli arkadaşlarımız azami tüm gayretleri ile çalışıyorlar. Sizlerden ricam biraz daha sabır ve anlayışla kurallara daha fazla, daha titiz riayet etmeniz. İnşallah bu zor günleri hep beraber atlatacağız" dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yüksel bozkurt
Yüksel bozkurt - 4 yıl Önce

Biz evdeyizde kaymam belediye nerde benim babam kore gazisi şimdiye kadar bir hizmet girmedim kendi imkanlarımızla duruyoruz bumu hizmet cayduzu koyu babamin ismi mustafa bizkurt

Mehmet Küloğlu
Mehmet Küloğlu - 4 yıl Önce

Sayın kaymakamımız önçelik sizlere bu bilgilendirmeniz den dolayı teşekkür ederim yalnız bazı köylere devletimiz yardımlar dağıtıyor çok güzel yapıyorsunuz herkesten ve devletimizden Allah razı olsun. Bizler istanbuldan memleketlerimize büyüklerimizin yanına gelemiyoruz malüm yasağa uyup evde kalıyoruz. Sizden rıcam aşağıçaylı. Yukarı çaylı. dere köy. Gibi tünel çıkışı köylere neden gidilmiyor yaşlısı var fakiri var özürlü gözleri görmeyen yaşlılarımız var bilgilendirme yok yardım yok küçüçük bir maske dağıtımı bile yok bu köylüler neden es geciliyor sadece inebolu içinde virüs olacak diye birşey yok köylüleri de düşünelim lütfen muhtarlarımız ve ilçeye inen vatantaşlardan sipariş vererek ihtiyaclarını gideriyorlar ama bilgilendirme yok sizden rıcam tünelden bi çıkış yapalım büyüklerimizi bilgilendirelim ne jandarma nede belediyeden geliyorlar sizden rıcam bu köylerimizi de el atalım iyi çalışmalar Allah yar ve yardımcınız olsun

SIRADAKİ HABER