İlyasoğlu: "Sırada neresi var?"

İlyasoğlu: "Sırada neresi var?"
banner13
banner3

CHP İnebolu Belediye Başkan Adayı Cemal İlyasoğlu, Akbank İnebolu Şubesi’nin kapanma kararı sonrası yaptığı açıklamada “20 yılda İnebolu’yu bu hale getiren siyasilere, yöneticilere soruyorum “Sırada neresi var?” dedi.

İnebolu Belediye Başkan Adayı Cemal İlyasoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İnebolu beceriksiz yöneticiler nedeniyle kan kaybetmeye devam ediyor. 20 yılda İnebolu Cezaevi kapandı, limanımız satıldı, İkinci Bahar Tekstil ve Dereli Fren fabrikalarını Kastamonu’ya taşıdı. Turizm bitti, tarım bitti. Esnaf yeni sanayi vaatleriyle kandırıldı.

20 yılda gelişmeyle ilgili bir adım ilerleyemeyen İnebolu’da 6 bin 500 kişi bu ilçeden göçtü gitti. 5 binleri aşan öğrenci sayımız 3 bine düştü.

Şimdi ilçenin ekonomisine, esnafına, işçisine katkı sağlayan özel bankalardan Akbank İnebolu Şubesi kapanıyor. Ekonomimiz yıldan yıla daralıyor, insanlar göç edip gidiyor.

Şimdi herkes kendine bu kayıpların sorumlusu kim onu sorsun.

Eğer bu ilçede yönetim anlayışı ve irade değişmezse önümüzdeki günlerde kayıplarımız sürecek.

Şimdi sıra Huzurevi ve Ağır Ceza’da…

İnebolu’nun kaybedecek bir 5 yılı daha yok.

Biz ekibimizle birlikte kan kaybına son vermeye, 5 yıllık çalışma planımızla göçü İnebolu’ya tersine çevirmek için yola çıktık.

Sizlerin desteği ile inşallah bu ilçenin kaderini değiştirerek cennet gibi bir İnebolu’da, yeniden birlikte bölüşerek birlikte paylaşarak birlikte kazanarak Yeni İnebolu’yu biz oluşturacağız.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mine yörü
Mine yörü - 2 ay Önce

İyi ŞAllah Diyorum Sayın Cemal Bey Sizi Çok Hak Veriyorum Sözlerinizde Çok Haklısınız Güzel İnebolumuz İleriye Gideceğine Hep Geriye Gidiyor Malesef Bu Da Çok üzücü Bir Durum Ve Biz Hanım Kardeşlerimiz Bacılarımızın Köylerinden Gelip Alışveriş Veriş Yaptıktan Sonra Oturup Dinleneceğimiz Bir Yer Bile Yok Başkan Mustafa Hüner Özayda Ancak Pazarlarda Lay Lom Geziyor İcart Yok Malesef Bu Da Baskanın Hiçte Umrunda Değil Malesef Çok Yazık Diyorum

Tuncay ipek
Tuncay ipek - 2 ay Önce

SIRADAKİ HABER