Jandarma’dan İnebolu MYO öğrencilerine eğitim

Jandarma’dan İnebolu MYO öğrencilerine eğitim
banner13
banner3

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı İnebolu MYO öğrencilerine Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Farkındalık ve Siber Güvenlik Eğitimi verdi.

27.02.2024 tarihinde Kastamonu İl Jandarma Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ve İnebolu İlçe Jandarma Komutanlığı ile müşterek planlanan İnebolu Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör.Dr.Mustafa Karga, Öğr.Gör.Selvi Cingöz ve Öğr.Gör.Kübra Tekayak tarafından "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele IV. Ulusal Eylem Planı (2021-2025) kapsamında İnebolu Meslek Yüksekokulu personel ve öğrencilerine "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Farkındalık Eğitimi" düzenlenmiştir.

Kastamonu İl Jandarma Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından belirlenen eğitmenler J.Asb.Üçvş.Semanur Saygılı tarafından Kadına Yönelik Şiddet/Aile İçi Şiddet, KADES bilgilendirme, teknik yöntemlerle takip ve erken yaşta evlilik ile ilgili Kurumsal mekanizmaların İşleyişi konularında eğitim verildi.

Kadına Şiddetle Mücadele Eğitiminin hemen ardından Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü J.Asb.Bçvş.Akın Bozkurt tarafından İnternetin Güvenli Kullanımı, Parola Güvenliği ve Siber Zorbalık konularında farkındalık ve bilinçlendirme eğitimi gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2024, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER