Emin Çınar İnebolu’yu ziyaret etti

Emin Çınar İnebolu’yu ziyaret etti
banner13
banner3

MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar, kongre öncesinde ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor. MHP İl Başkanı Emin Çınar, İnebolu MHP teşkilatını ziyaret etti. 

MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar, İnebolu MHP İlçe Başkanı Vekili Talat Reis ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasının kapısında karşılandı.

Ziyarette parti binasında yaptığı konuşma da MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar; ‘’ Bizler bir aylık zaman dilimi içerisinde Genel Başkanımızın takdirleri ile teşkilat başkanımızın talimatı ile göreve geldim. Bu görev süresi içerisinde İnşallah sizlerle birlikte Kastamonu’muza hayırlı hizmetleri yapmak geldik. C.C Allah’ım hepimize güç kuvvet versin. Nasip eylesin inşallah. Göreve geldikten sonra ilk toplantımızı genel başkanımızın nezdinde genel merkezimizde yaptık. Toplantı da genel başkanımızın bize vermiş olduğu talimatlar gereği bundan sonraki siyasi yaşantımızı Cumhur İrtifakına bağlılık içerisinde yerine getireceğiz. Özellikle bu noktada hassasiyet içerisinde siyaset yapacağız. İnşallah biz şuanda bu ayın 9’u itibariyle Samsun İlçelerinden başlayan Milliyetçi Hareket Partisi kongre takvimi olacak. Daha sonrasında da 13’üncü büyük kurultayımızı Allah nasip ederse 14 Mart’ta büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Bu sürecin ülkemize, ilçemize, Kastamonu’muza tüm İslam âlemine ve Milliyet Hareket Partisi camiasına hayırlar getirmesine C.C Allah’tan niyaz ediyorum.’’ Dedi.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER