İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan basın açıklaması

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan basın açıklaması
banner13
banner3

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası, İnebolu-Kastamonu yolu ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bölge için hayati öneme sahip olan İnebolu-Küre Yolu Projesi'nin gelişmeleri hakkında bir basın açıklaması yapmak istiyoruz. Kastamonu Valiliği öncülüğünde gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında Karayolları 15. Bölge Müdürü Sayın Alparslan Eşlik'in açıklamasında Kastamonu İnebolu yolu projesinde önceliğin  Küre-Seydiler arasına verileceği anlaşılmaktadır. Aynı toplantıda İnebolu Kaymakamımız Sayın Ahmet Vezir BAYCAR’da ilgili konuşmanın üzerine asıl sıkıntının İnebolu- Küre arasında yaşandığını, bu sebeple önceliğin Küre- İnebolu arasına verilmesini talep etmiştir.

Özellikle Sayın Kaymakamımız Ahmet Vezir Baycar'ın vurguladığı gibi, İnebolu ile Küre arasındaki bağlantının güçlendirilmesi büyük önem arz etmektedir. Bu yüzden, Küre-İnebolu arasında yapılacak çalışmalara öncelik verilmesi talebini İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizde desteklemekteyiz.

Proje, sadece ulaşımı kolaylaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda bölgemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına da büyük katkı sağlayacaktır. Bölgenin gelişimi ve refahı için bu projenin en kısa sürede tamamlanması ve hizmete açılması gerektiğine inanıyoruz. Bu bağlamda, ilgili kurumlar ve yerel yönetimlerle iş birliği içinde çalışarak projenin takibini sürdüreceğiz. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut yıldıran
Mahmut yıldıran - 2 hafta Önce

İnşAllah yapılır Doğanyurt yolunada bir el atarlar ise gündeme getirilirse seviniriz bizim oralarda bu gibi konuları gundeme getirecek irade yok çünkü teşekkür ederim

Ali Kızılkara
Ali Kızılkara - 2 hafta Önce

İnebolu için Hayati önem taşıyan bu proje nin tamamlanması için ne gerekiyorsa yapılmalıdır, Bakanlık nezdinde de girişimde bulunulması gereklidir, emeği geçenlere teşekkürler.

Yaşar Eyrik
Yaşar Eyrik - 2 hafta Önce

İnebolu küre

Hasan duru
Hasan duru - 2 hafta Önce

İnebolumuz için çok önem arzeden bu yollarımızda aşırı olarak geç kalınmakta ülke mali yapısına da sürekli eskelasyonlarla zarar verılmekte yakın tarıhe damgasını vurmuş şanlı ınebolumuza yazık edılmektedir biran önce üst yetkililerin çok geç kalan yolumuzu bitirmelerını beklemekteyiz

SIRADAKİ HABER