Tanıtımda neden yokuz?

Diğer ilçelerin tanıtım için tırlarla katıldığı Kastamonu Memleket Günleri’ne İnebolu Belediyesi katılmadı.

Tanıtımda neden yokuz?
banner13
banner3

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda 5-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 2023 Kastamonu Memleket Günleri’ne Kastamonu’nun birçok ilçe belediyesi katılırken İnebolu Belediyesi etkinliğe katılmadı. Kastamonu Memleket Günleri’ne akın eden İnebolulu hemşehrilerimizin gözleri İnebolu Belediyesi standını aradı. Belediye’nin etkinliğe katılmaması İstanbul’daki İnebolulular tarafından üzüntü ve tepkiyle karşılandı.

5-8 Ekim tarihleri arasında Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Kastamonu Tanıtım Günleri dolu dolu ve renkli görüntülerle tamamlandı. Pazar gününe kadar süren tanıtım günleri etkinliğinde Kastamonu İlçeleri stantlarda yerlerini aldı. Belediyeler de açtıkları stantlar ile ilçelerinin tanıtımını yaptı. Ancak İnebolu Belediyesi etkinliğe katılım sağlamadı.

4 gün boyunca her gün binlerce kişinin akın ettiği etkinlikte ilçeler tarihi ve kültürel zenginliklerini, yöresel ürünlerini ve lezzetlerini ziyaretçilere tanıtarak ilçelerinin tanıtımına büyük katkı sağladı. Ayrıca İstanbul’da yaşayan Kastamonulu vatandaşlar ilçelerinin stantlarını ziyaret ederek memleket özlemini bir nebze olsun gidermeye çalıştı.

Etkinliğe akın eden İnebolulu hemşehrilerimiz böylesine büyük bir organizasyonda İnebolu Belediyesi’nin yer almamasından duydukları rahatsızlığı dile getirdiler. Gazetemizi arayan bazı hemşehrilerimiz, “İnebolu Belediyesi tanıtım günlerine neden katılmadı? Burada her ilçenin belediyesi var, bizim belediyemiz neden yok? Gözlerimiz aradı ama bulamadı. İstiklal Madalyalı tek ilçemiz İnebolu’muzun tanıtımını büyükşehirlerde yapmak çok mu zor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER