MHP İlçe Başkanı Onur Salcı “Bu vebal boynunuzda asılı kalsın”

MHP İlçe Başkanı Onur Salcı “Bu vebal boynunuzda asılı kalsın”
banner13
banner3

MHP İnebolu İlçe Başkanı Onur Salcı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda sert eleştirilerde bulundu.

Karayolları asfalt plentinin İnebolu’da bulunduğu ama asfalt malzemelerinin İnebolu’ya değil Bozkurt’a gittiğini belirten Onur Salcı, “Asfalt fabrikası İnebolu’da Musa Mahallesi’nin yolları kepazelik, Yeşilöz öyle daha Hatipbagi ve Boyran Mahallelerini saymıyorum bile… Ama fabrikadan çıkan malzeme Bozkurt ilçemizin köylerine gidiyor. Biz üvey evlat muamelesi görüyoruz, bunun sebebi Bağcılar Belediye Başkanı’na ödül verenlerin bizim değil köprüde poz verenlerin milletvekili ile kasıla kasıla gezenlerin, Vali Bey İnebolu’ya geldiğinde aman buraları görmesin diye takla atanların. Bu vebal boynunuzda asılı kalsın...” dedi

Sosyal medya hesabından eleştirilerini sürdüren MHP İlçe Başkanı Onur Salcı “Yaptığın 18 uygulaması kanun dışı, bilir kişi raporları ile sabitlendi. İtiraz ettin ama MHP teşkilatı olarak konunun takipçisiyiz. Kendi değersiz arsanı nasıl değerli hale dönüştürürsün kimleri ihya edersin açıklayacağız sadece zamanını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

DEVLETİ 150 MİLYON TL ZARARA UĞRATTIN

“Yeşilöz ve Musa mahallelerini TOKİ için açılması gerektiğini daha önceleri defaatle söyledik ama bu fikri MHP teşkilatı söylediği için yapma sakın; aman memlekete yanlışlıkla hizmet falan yaparsın inat et eski hastaneye yapılacak diye... Köprüde yaptığın inadı yap, devleti 150 milyon TL zarara uğrattın”

Açıklamalarında belediye başkanına eleştirilerini sürdüren Salcı “İnebolu’ya vekiller geliyor sen yoksun. Sel olur yoksun. Köylere Hizmet Götürme Birliğinin köylüye dağıttığı seradan sana ne? Sen belediye başkanının asli görevlerini yerine getir oralarda çok poz vermeye meraklısın anlaşılan. Köprü inşaatında boy boy poz verdin sonra biz mi yaptık bu köprüyü diyorsun, inkarcı seni” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER