Çiftlikten horoz ve tavuk çaldılar

Çiftlikten horoz ve tavuk çaldılar
banner13
banner3

İnebolu'da mahalle de, tavuk çiftliğinden cins horoz ve tavuklar çalındı. Çiftlikte bekleyen köpek dövülerek işkence yapıldı.  

İlçemiz Cünürye mahallesinde tavuk yetiştiriciliği yapan Canan Yemeneci’ye ait tavuk çiftliğine kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler zarar vermek için girdiler. İçeride bulunan aralarında cins horoz ve tavukların bulunduğu 76 kümes hayvanını çaldılar ve köpeği darp ettiler.

Tavuk çiftliğinde horoz ve tavuklarının çalındığını iddia eden Canan Yemeneci facebok’tan yaptığı canlı yayında şu ifadelere yer verdi; ‘’ Benim tavuk çiftliğime gece veya sabaha karşı girilmiş, kimliği  bilinmeyen bu kişi veya kişiler tavuklarımın yarısı çaldılar. Bu yetmiyormuş gibi tavuklarımın birçoğu da öldürüldü. Burada bekleyen köpeğimiz darp edilerek kümesine kapatıldı. Emniyete yaptığımız şikayet sonrasında parmak izlerini aldırdım. Hayvanlarıma ziyan eden bu karaktersizler daha önce de çadırımı yaktılar. Şimdi çadırımı yakmayla da bırakmadılar ve canımızın yanması için tavuklarımın yarısını almışlar. Şuanda 76 tane horozlarım ve tavuklarım kayıp durumdadır.  Duyan gören tavuk satışı yapan insanlar olursa emniyete bildirmenizi rica ediyorum.  Çiftliğimde cins çok güzel horozlarım vardı hiçbir tanesi kalmadı. Bunu yapanları Allah’a havale ediyorum. Allah versin onların cezasını diyerek çok beddua ettim. Çiftliğimin asma kilidi kırarak içeriye girmişler tavuk ve horozlarımı çalmışlar. Çiftliğimde sadece 3 tane horozum az da tavuğum kalmış durumda.  Şuanda 76 tane horoz ve tavuğum ziyan oldu. Ekmeğime göz dikenin Allah bin türlü belasını versin ve Allah iki yakasını bir araya getirttirmesin. ‘’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2021, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER