Alev savaşçılarına teşekkür belgesi

Alev savaşçılarına teşekkür belgesi
banner13
banner3

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, İnebolu Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek yangınlarla mücadele eden personele teşekkür belgesi verdi. 

Kastamonu’da geçtiğimiz yıl 211 orman yangını meydana geldi. Bu yangınlarda bin 958 hektarlık orman arazisi zarar gördü. Orman yangınlarıyla mücadele eden yangın söndürme ekiplerini Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu ziyaret etti. Ziyarette yangın söndürme çalışmalarına katılan personele teşekkür eden Sönmezoğlu, ayrıca ekiplere teşekkür belgesi takdim etti.

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, “Son yüzyılın en kurak, yağış miktarının en düşük ve nisbi nemin en düşük seviyelerde seyrettiği 2020 yılında 211 adet orman ve 70 adet kırsal alan yangını meydana geldi. Tüm zamanların en olumsuz tablosunda tüm çalışanlarımız kıt imkanlarla tüm yangınlara müdahale ederek afete dönüşmesine engel oldular. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2021 yılında da aynı gayret ve öz veriyle mücadele ederek tüm yangınlara daha erken ve daha etkin müdahale ederek yangınların afete dönüşmesine engel olacağımıza inanıyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER