“Bağcılar halkıyla omuz omuza desteğe hazırız”

İNEBOLU

Bağcılar Belediye Başkanı Hemşehrimiz Abdullah Özdemir’den İnebolu ziyareti

İnebolulu hemşehrimiz, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, İnebolu’yu ziyaret ederek inlemelerde bulundu.

İnebolu Çayı kenarında incelemelerde bulunan Başkan Abdullah Özdemir, hasar gören yerleri gezerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan ve beraberindekiler daha sonra İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay’ı makamında ziyaret etti.

Kastamonu ve çevre illeri etkisi altına alan sel felaketi sonrası, araç ve ekipman desteği sağladıklarını belirten İnebolulu hemşehrimiz, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir gazetemize açıklamada bulundu.

Başkan Özdemir; ‘’Geçtiğimiz günlerde memleketimiz bir sel felaketi ile karşılaştı. Bu nedenle geçense ziyarette bulunduğumuz ilçemizi tekrar ziyaret ediyoruz. Bugünde Bozkurt, Abana ve İnebolu’yu ziyaretler gerçekleştirdik. İnebolu’ya bu sel felaketinde daha çok yağışın olduğunu ve yüksek bir nehir akıntısının olduğunu biz sosyal medyadan ve Basından takip etmiştik. Başkanlarımız ve Kaymakamlarımızla ilgili birimlerimizle görüştüğümüzde de aynı bilgileri öğrendik ve daha yoğun bir selin ilçemizde olduğunu maalesef üzülerek gördüğümüzü ifade etmek istiyorum. İlçemizde devletimiz ve kurumlarımız almaya devam ediyor. İnşallah devletimiz vatandaşımızın ve milletimizin emrindedir. Memleketimizde İhtiyaç duyulacak diğer kalemlerle ilgili de Bağcılar halkı ile birlikte omuz omuza desteğe hazırız. İnebolu ilçemizin içme suyu konusunda sıkıntısı vardı ve bizlerde içme suyu konusunda Bağcılar Belediyesi olarak gerekli destekleri sağladık. Biz Bağcılar Belediyesi olarak bu süreçte her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Hemşehrilerimizin Kastamonulu dostlarımızın İnebolu, Bozkurt, Abana’daki bu dostlarımızın her daim yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. ‘’ dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.