İnebolu Liman Başkanı Kazım Alpay’ın Sinop Liman Başkanlığı’na Araştırmacı olarak atanmasının ardından boşalan Liman Başkanlığı’na Sinop Liman Başkanı Emrah Bayraktar vekâleten görevlendirildi.

İnebolu Liman Başkanı Emrah Bayraktar, İnebolu’nda görevine başlamasının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Daha önce Sinop’ta Liman Başkanı olarak görev yapan Bayraktar, yeni görev yerinde tecrübelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladığını belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesinde merkez ve taşra teşkilatlarında 15 yılı aşkın süredir görev yaptığını ifade eden Bayraktar, İnebolu’nun kendisinde olumlu bir izlenim bıraktığını dile getirdi. İlçenin sakinliği, tarihi dokusu ve Karadeniz kıyısındaki kendine özgü yapısının dikkat çekici olduğunu vurgulayan Bayraktar, özellikle halkın samimi yaklaşımının bu izlenimi pekiştirdiğini söyledi.

Görev süresince önceliklerinin, daha önce edindiği deneyimleri İnebolu’ya taşımak olacağını belirten Bayraktar, mevcut düzeni koruyarak üzerine yeni değerler katmayı hedeflediklerini kaydetti. Dijitalleşmenin önemine de değinen Bayraktar, liman hizmetlerinde vatandaş ve paydaşların işlerini daha pratik hale getirecek adımlar atacaklarını ifade etti.

Barbaros’un yakıtı İnebolu’dan
Barbaros’un yakıtı İnebolu’dan
İçeriği Görüntüle

İNEBOLU DENİZCİLİĞİ İÇİN EL BİRLİĞİYLE EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Liman işletmeciliğinde verimliliği artırmaya yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirten Bayraktar, bürokratik süreçleri en aza indirerek iş birliği içinde hareket edeceklerini söyledi. Bayraktar, “Kapımız her zaman açık. İnebolu denizciliği için el birliğiyle en iyisini yapmaya çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.