Üçüncü Engin Uzuner dönemi resmen başladı

Üçüncü Engin Uzuner dönemi resmen başladı
banner13
banner3

Başkan Engin Uzuner görevi yeniden devraldı

31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den İnebolu Belediye Başkanı seçilen Engin Uzuner, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından 5 Nisan 2024 Cuma günü Mazbatasını aldıktan sonra İnebolu Belediye Hizmet Binasına geldi.

Belediye önünde Kuran-ı Kerim okunması, kurban kesimi ve yapılan duanın ardından Belediye Başkanı Engin Uzuner ve MHP İl Başkan Yardımcısı Çetin Bektaş konuşma yaptılar.

MHP İl Başkan Yardımcısı Çetin Bektaş yaptığı konuşmada; “Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanımız Engin Uzuner’in görev teslim törenine katıldığınız için teşekkür ediyorum. Ben tüm İnebolulu hemşehrilerimize gönül veren vermeyen, destek veren vermeyen tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizlere güvendiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.  MHP bayrağımızın yine İnebolu semalarında dalgalanmasına müsaade ettiniz hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

MAKAM HEPİMİZİN MAKAMIDIR

Belediye Başkanı Engin Uzuner törende yaptığı konuşmada; ‘’ Devir teslim törenimizde bizleri yalnız bırakmadığınız için sonsuz teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrileriim, bu mazbata tüm İnebolu adına alınmıştır, şahsım ve teşkilatım adına değil hepinizin adına almışımdır. Bu kapıdan içeriye girdiğimiz zaman İnebolu Belediye Başkanı, Milliyetçi Hareket Partilidir ama makam Milliyetçi Hareket Partisi’nin değil hepimizin makamıdır. Her türlü siyasi partisinin herkesin makamıdır. Bunun da böyle bilinmesini istiyorum. Rozetimizi çıkarttık ve İnebolu’nun Belediye Başkanı olamaya söz verdik.” dedi.

KATKISI OLAN HERKESE KAPIMIZ AÇIKTIR

Başkan Uzuner, İnebolu’nun gelişmesi için herkese kapısının açık olduğunu belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: “İnebolu için her türlü hizmeti yapacak, İnebolu için her türlü çivi çakacak, önerisi olan, projesi olan İnebolu’yu kalkındırmak için katkısı olan herkese kapımız açıktır. Değerli hemşehrilerim çok işimiz var, üç gün önceden başladık çalışmaya kaybedecek zamanımız yok. Sizlerden tek ricam İnebolu’yu seviyorsak İnebolu’da yaşanabilir bir İnebolu istiyorsak, geleceğimizi çocuklarımızı düşünüyorsak, yapmak istediğiniz yapabilecek her ne varsa bizlere iletin. Sizleri bana hakkınız geçmişse hakkınızı helal edin, benim sizlere hakkım geçmiş ise sizlere helal ediyorum. Herkese teşekkür ederim.‘’

Konuşmaların ardından Belediye Hizmet Binası’na giren Yeni Belediye Başkanı Engin Uzuner’e İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Zeynep Gürel tarafından Belediye Personelleri adına çiçek takdim edildi.

Belediye Başkanı Engin Uzuner ardından makama geçerek İnebolu Belediyesinin mührünü görevli Belediye Başkan vekili Ali Ünlü ’den teslim aldı.

Devir teslim törenine MHP İlçe Başkanı Onur Salcı, AKP İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü, İnebolu Ticaret Odası Başkanı Şakir İşeri, Belediye Meclis Üyeleri Latif Gökçen, Necmi Mangaloğlu, Şevket Camcı, Şennur Çakır, Murat Akkaya , İl Genel Meclis Üyesi Cemil Almış MHP İlçe Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER