İnebolu Emniyet Müdürü Ali Güneş’ten veda

İnebolu Emniyet Müdürü Ali Güneş’ten veda
banner13
banner3

İnebolu İlçe Emniyet Müdürü Ali Güneş, gazetemize veda ziyaretinde bulundu.

İnebolu’da 2,5 yıllık görev süresi boyunca titiz, disiplinli çalışmasıyla huzur ve güveni arttırarak İnebolu halkı ile kurduğu yakın iletişimle ilçe halkının takdirini ve sevgisini kazanan Emniyet Müdürü Ali Güneş, Ankara’ya Polis Başmüfettişi olarak atanmasının ardından emekli oldu.

Cuma günü ilçemizden ayrılacak olan İnebolu İlçe Emniyet Müdürü Ali Güneş gazetemize veda ziyaretinde bulundu.

1991 yılında Emniyet teşkilatına polis memuru olarak göreve başladığını belirten Ali Güneş, “2024 yılında Emniyet teşkilatının en büyük zirvesinden Polis Başmüfettişi olarak mesleğimden emekli olacağım.  Emniyet teşkilatında sınavlara girerek önce komiser yardımcısı sonra komiser, emniyet amiri, 4. Sınıf, 3. Sınıf, 2. Sınıf ve şuanda 1. sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi olarak mesleğimi bırakacağım. Bu benim için onur ve gurur vericidir. Bunu da mesleğimi çok sevmeme borçluyum. İşimi çok seviyorum ailem ve işim benim için çok kutsaldır. Teşkilatımın içerisinde bana verilen onca görevleri yapıp Polis Başmüfettişi olarak görevimi bırakmak onur ve gururdur. Bu süre içerisinde yaklaşık 33,5 yıl bir fiil hizmet verdim ve bu süre içerisinde ne adli ve idari hiçbir zaman soruşturma geçirmeden bu seviyeye geldim. Teşkilatımızda önümüze gelen zorlukları bertaraf ederek bugünlere geldik.  Görevim sürecince hiçbir zaman hata yapmamaya çok özen gösterdim. Ben telefonumda numarası kayıtlı veya kayıtlı olmayan herkese gece gündüz her zaman cevap verdim. Ben her zaman kim olursa olsun her zaman şunu söyledim – size nasıl yardımcı olabilirim- sözü oldu. Bu İnebolu içinde öyledir dışarısı içinde öyledir. Ben işimi yaparak ve severek bu seviyelere geldim.” diye konuştu.

İNEBOLU HALKININ ZORLARI KOLAY OLSUN

İnebolu halkına da veda mesajını paylaşan Güneş “2021 yılının Ekim ayında ben İnebolu’ya geldim. İnebolu’da göreve geldiğimde İnebolu’nun var olan huzur ve güven ortamını daha iyi seviyelere taşıyacağımızı söylemiştim. Bunu da İnebolu halkının teveccühüne bırakıyorum ve güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum.  İnebolu’nun üzerinde taktir ettiğim hayretlerle karşıladığım ve mutlu olduğum olaylardan birisi de mala karşı işlenen suç olayının İnebolu’da sıfır olmasıdır. 2024 yılında İnebolu’da her hangi bir iş yerinde yada ne bir evde hırsızlık olayı yoktur. Buda İnebolu için müthiş bir şeydir. Türkiye’nin uyuşturucudan sonra baş belası mala karşı işlenen suçlardır. İnebolu’muzda çok şükür böyle bir olay yaşanmamıştır. 2023 yılının bu döneminde 132 asayiş olayı meydana gelmiş olup 2024 yılında bugün itibariyle 88 asayiş meydana gelmiştir. Asayiş olayları sayısında da ilçemizde yarı yarıya bir düşüş söz konusu. Bu bizim için mutluluk vericidir. İnebolu Kaymakamımız Ahmet Vezir Baycar bey, her zaman fikirlerimize önem ve yön vermiştir kendine sonsuz teşekkür ediyorum. İnebolu halkının zorları kolay olsun İnşallah ve haklarının helal etsinler.‘’ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER