Emniyet Binası yıkılarak yenisi yapılacak

Emniyet Binası yıkılarak yenisi yapılacak
banner13
banner3

İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yıkılarak yerine yenisinin yapılacağını söyledi.

Artık yetersiz kalması ve yıllardır mevcut binanın yıpranması nedeniyle daha önce Cünürye Mahallesi’nde yapılması kararlaştırılan İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İlçe Kaymakamı Baycar, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yıkılarak yenisinin yapılacağını ve emniyetin yeni binasında aynı yerinde hizmete devam edeceğini söyledi. Kaymakam Baycar, binanın yıkılıp yenisi yapılıncaya kadar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün, liman mevkisindeki Gümrük Müdürlüğü binasında geçici olarak hizmetine devam edeceğini ifade etti.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İLÇEYE YAKIŞAN GÜZEL BİR BİNAYA KAVUŞMUŞ OLACAK

İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Emniyet Müdürlüğümüz ömrünü tamamlayan bir binadan mahuruz maalesef… Dolayısıyla yaklaşık 2,5 yıldır yeni bir Emniyet Müdürlüğü binası yapılması girişimlerimizi hızlandırmıştık. Cünürye Mahallesinde bir arsa bulmuştuk ve Emniyet Müdürlüğümüze tahsis etmiştik, lakin yeni gelişmeler kapsamında Emniyet Müdürlüğümüzü yerinde dönüştürebilir miyiz arayışındayız, dolayısıyla Allah nasip ederse eğer imkanlar el verirse planlarımızı gerçekleştirebilirsek Emniyet Müdürlüğümüzü yerinde dönüştürmenin gayreti içindeyiz. Hem ilçe merkezinde emniyet müdürlüğümüzü uzaklaştırmamış oluruz hem de insanlarımızın alıştığı yerde tekrardan dönüştürürüz.” diye konuştu.

MEVCUT BİNAYI GEÇİCİ TAŞIYIP HEMEN YIKIM İŞLERİNE BAŞLAYACAĞIZ

Emniyet Müdürlüğü’nün geçici olarak Gümrük Müdürlüğü binasına taşınacağını belirten Kaymakam Baycar ‘’Bu kapsamda Emniyet Müdürlüğü için geçici bir yer lazım ve o kapsamda çalışmalarımız neticelendi ve son aşamaya geldi. Emniyet Müdürlüğümüze geçici yerde bulduk ve liman mevkiinde Gümrük Binamızın olduğu binada geçici olarak oraya taşımayı planlıyoruz. Allah nasip ederse bayram tatilinden sonra bu işlemlerimizin son savatını göreceğiz. Emniyet Müdürlüğümüzü hızlı bir şekilde kiralamada bir sıkıntı çıkmazsa o binaya taşıyıp hemen yıkım işlerine başlayıp yeni emniyet müdürlüğümüzü yapacağız. İnebolu ilçemize yakışan güzel bir binaya kavuşmuş olacaktır. Emniyet Müdürlüğü ilçe için çok önemlidir.‘’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER