Berberlerde ‘Bayram mesaisi’ erken başladı

İlçemizde berberlerde Ramazan Bayramı öncesi yoğunluk başladı.

Berberlerde ‘Bayram mesaisi’ erken başladı
banner13
banner3

Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla müşteri yoğunluğu yaşayan esnafların başında gelen berber ve kuaförler ihtiyaca cevap verebilmek için gece geç saatlere kadar mesai yapmaya başladı. İnebolu’da bazı berberler ve kuaförler bayram hazırlığı yapan müşterilerle dolup taşarken, yoğunluk sebebiyle berberler ve kuaförler randevu sistemine geçti.

Her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayram’ı öncesi de yoğun mesai harcayan berberler, vatandaşları bayrama hazırladı. Uzun süre ayakta çalışmak zorunda kalan berberler bunu pek dert etmeden müşterilerini bayrama şık ve temiz girmeleri için hünerlerini sergiledi. İşini severek yaptığını belirten Cadde Erkek Kuaförü berberlerinden Emrah Zollu, yılda iki defa bu yoğunlukta çalıştıklarını ifade ederek yaşadıkları yoğunluk ve yorgunluğun her şekilde maddi ve manevi açıdan kendilerini mutlu ettiğini, güzel bayramların yaşanmasında kendilerini pay sahibi olmalarının hazzını yaşadığını dile getirdi.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda işlerinin bayrama bir hafta kala yoğunlaştığını söyleyen Emrah Zollu: “"Bayrama bir hafta kala bizim de mesaimiz başlıyor. Özellikle son üç gün artık sabahlamak zorunda kalıyoruz. Vatandaşlar genelde tıraşı son günlere bırakıyor. Dolayısıyla bizlerde son günlerde sabaha kadar çalışmak zorunda kalıyoruz. Belki yoruluyoruz, uykusuz kalıyoruz ama işlerimizin iyi gitmesi haliyle bizleri mutlu ediyor. Müşterimizi sıra bekletmemek için randevu sistemine geçtik, bu sayede sırası gelen müşterilerimiz sıra beklemeden hemen tıraşlarını oluyor. Arife gününe kadar gece geç saatlere kadar Arife günü ise sabaha kadar açığız amacımız tüm müşterilere kaliteli hizmet vermek, şimdiden herkesin Ramazan Bayramını kutlarım” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER