Baltacı; Özlüce ve diğer köylerimizde su alt yapı sorunları çözüm bekliyor

Baltacı; Özlüce ve diğer köylerimizde su alt yapı sorunları çözüm bekliyor
banner13
banner3

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, ilçe ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta Cide’de gezi ve incelemelerde bulunan Milletvekili Hasan Baltacı’nın bir sonraki durağı İnebolu oldu.

Seçimden seçime seçmenin ayağına giden bir siyasetçi olmayacağını belirtmesiyle bilinen ve Meclis’in tatilde olduğu süreçte gidebildikleri tüm ilçe ve köylere gitmeye gayret edeceklerini daha öncede sık sık ifade eden Milletvekili Hasan Baltacı, İnebolu ziyaretine Özlüce Köyü’nden başladı.

CHP İnebolu İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu, il ve ilçe yöneticilerinin de kendisine eşlik ettiği ziyarette Özlüce Köyü Muhtarı Hasan Erdeniz’in yanı sıra Özlüce Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Tufan Özkan’dan sorunlarla ilgili bilgi alan Hasan Baltacı, Yunus Köyü ziyaretinde Muhtar Bakiye Çevik’le de köyün sorunları ve çözüm yolları ile ilgili istiarede bulundu.

İnebolu Özlüce Köyü’nde gerçekleştirdiği ziyaret sonunda kısa bir değerlendirme yapan Milletvekili Hasan Baltacı, “Özlüce Köyümüzün temel geçim kaynaklarından birisi balıkçılık. Köyümüzde liman sorunu çözüm bekliyor. Her yıl yaşanan su sorunu çözüm bekliyor. Alt yapı kanalizasyon sorunu çözüm bekliyor. Elektrik kesintileri çözüm bekliyor. Bizim bölgemizde genelde kış ayı nüfusuna göre planlama yapılmış. Kışın 200 olan nüfus yazın 1000 oluyor. Özlüce Deresi olası bir sel felaketine karşı ve kirlenmeden dolayı büyük risk taşıyor. Merkezi bütçeden buraların gerçek ihtiyacına göre ödenek çıkarılmalı. En kısa sürede sorunların çözülmesi gerekiyor. Bakanlıkların yatırımları kimsenin sesi çıkmadığı için Özel İdarenin köylere ayıracağı bütçeden karşılanıyor. Bunu daha önce hava alanı yapımında ve yurdum tepe tesislerinin yapımında gördük"  diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER