Akbank İnebolu Şubesini kapattı

Akbank İnebolu Şubesini kapattı
banner13
banner3

İnebolu ilçemizde hizmet veren özel bankalardan biri olan Akbank İnebolu Şubesini kapattı.

Daha evvel bankanın kapatma kararı aldığını gazetemiz üzerinden okuyucularımıza duyurmuştuk. Banka genel merkezinden alınan idari karar gereği Akbank İnebolu’da şube faaliyetini 24 Mart 2024 tarihi itibariyle sonlandırma kararı almıştı.  Akbank İnebolu Şubesi Cuma günü itibariyle şube faaliyetlerini durdurdu.

Esnafından memuruna, işçisinden emeklisine tüm vatandaşlar, Akbank Şubesi’nin kapatılmasına tepki gösterdi.

Akbank’ın İnebolu şubesinin kapatılması emeklileri de mağdur etti. Yüksek promosyon almak için maaşını Akbank’a nakleden emekliler bankanın kapanmasına veryansın etti.

MÜŞTERİLERE MESAJLA VEDA ETTİ

İnebolu Akbank Şubesi müşterilerine gönderdiği kısa mesaj ile İnebolu Şubesinin kapandığını bildirerek;  Değerli AK banklı, İnebolu Şubemizin 24.03.2024 tarihinde kapanacağını bildirmek isteriz. Bu tarih itibarıyla tüm bankacılık ihtiyaçlarınız için Kastamonu Şubemizden hizmet alabilirsiniz. Kastamonu Şubesi iletişim numarası: 03668114383 İyi günler dileriz. ‘’ denildi.

NEREDEN NEREYE…

Bir zamanlar İnebolu’da Ziraat Bankası, Halk Bankası, İş Bankası ve Akbank’ın yanı sıra Garanti Bankası ve Yapı Kredi bankaları da bulunuyordu.

6 bankanın bulunduğu, ekonominin ve nüfusun canlı olduğu İnebolu ilçemizde banka sayısı, azalan nüfus ve ekonomik kaybın yanında 3’e düşmüş oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER