Bağcılar'ın yeni başkanı İnebolulu

İNEBOLU

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdüren Lokman Çağırıcı’nın sağlık sorunları nedeniyle istifa etmesinin ardından yerine İnebolulu inşaat yüksek mühendisi Abdullah Özdemir atandı.

İnebolulu hemşehrimiz İnşaat yüksek mühendisi Abdullah Özdemir Bağcılar belediye başkanı oldu.

2007-2014 AK Parti Bağcılar Gençlik Kolları İlçe Başkanı olarak görev yapan 39 yaşındaki Özdemir, AK Parti Bağcılar ve İBB Meclis Üyeliği, İBB Ulaşım ve Trafik Komisyon Başkanlığı görevini sürdürüyordu. İstanbul’da 29 bin 99 kişi ile Kastamonuluların nüfus windows 11 dijital anahtar satin al yoğunluğunu oluşturduğu Bağcılar, Türkiye’nin en kalabalık dokuzuncu ilçesi sıralamasında yer alıyor.

Abdullah Özdemir Kimdir?
1983’te Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde doğan Abdullah Özdemir, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. İstanbul Kültür Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Siyasete 2006 yılında AK Parti Bağcılar İlçe Gençlik Kolları’nda başladı, 11 Kasım 2007 tarihinde 2. Olağan ve 14 Ağustos 2011 tarihinde 3. Olağan İlçe Gençlik Kolları kongrelerinde Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevlerine seçildi. Bu süre içerisinde Amerika / Vaşington’daki bir düşünce kuruluşunda Ortadoğu, Amerika ve dünya siyaseti üzerine eğitim aldı ve halen AK Parti Gençlik İstanbul İl Başkanlığı Uluslararası İlişkiler Çalışma Grubu’nda görev yapıyor. Özdemir, Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatından dolayı Kasım 2013’te Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldı. 2019 Yerel Seçimleri’nde Bağcılar Meclis üyesi seçildi ve İBB’de Trafik Komisyon Başkanı olarak görev yaptı.

Yorumlar (1)

Ferruh Özgör 2 Yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim hemşerim

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.