31 yıllık memurluğun ardından emekli olup kendi iş yerini kurdu

Mal Müdürlüğü’nde memuriyet hayatını 31 yıl sürdüren Belma Hız, emekli oldu.

31 yıllık memurluğun ardından emekli olup kendi iş yerini kurdu
banner13
banner3

1989 yılında başladığı görevinde 3,5 yıl Küre’de, 27 yıl İnebolu’da toplamda 31 yıl boyunca Mal Müdürlüğü memuriyet görevinde vatandaşlara hizmette bulundu. Çalışmaktan vazgeçemeyen Belma Hız, İnebolu’da kendi iş yerini kurarak Yazıcı Bürosu açtı.    

31 yıllık memuriyet hayatına veda ettiğini belirten Belma Hız, gazetemize yaptığı açıklamada; “İlk olarak, memuriyetime 1989 yılında Küre ilçesi Mal Müdürlüğünde göreve başladım. Küre’de 3,5 yıllık görevimden sonra İnebolu Mal Müdürlüğü atandım ve 1993 yılının Temmuz ayından itibaren İnebolu’da 27 yıllık memuriyet görevi tamamlayarak işlerin yoğun olmasından dolayı emekli olma kararını aldım. Uzun süredir Mal Müdürlüğüne personelde gönderilmedi. Uzun zamandır kendi başıma çalıştım,  işler de yoğunlaşınca tek başıma götüremez oldum ve emekli olmaya karar verdim.  Memuriyet hayatım boyunca İnebolu’da güzel, arkadaşlık ve güzel dostluklar kazandım. Çalıştığım kurumda da güzel arkadaşlıklar edindim, yine aynı şekilde çevremde de memuriyet hayatımda da hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım. Ne amirlerimden olsun nede arkadaşlarımdan olsun yada mükelleflerden olsun her zaman destek gördüm ve bende onlara elimden geldiğince her zaman yardımcı olmaya çalıştım.  31 yıllık memuriyetim boyunca her zaman benim yanımda olan, amirlerime ve eş, dostlarıma teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

‘’HAYALİMDEKİ KENDİ İŞ YERİMİ KURDUM’’

Emekliliği sonrası kendine ait bir Yazıcılık Bürosu açan Belma Hız, şunları söyledi: “Uzun zamandır hep bir hayalim vardı, kendi iş yerim olsun hayali ile yaşadım.  31 yıl aradan sonra bu hayalime kavuştum ve kendim ‘’Yazıcılık Bürosu’’ iş yerimi kurdum.  Burada memuriyet hayatımda olduğu gibi yine vatandaşlarımıza iş takibi ve yazıcılık hizmeti sunacağım. Kendi iş yerimi açtığım için gururlu ve mutluyum. Değerli eş, dost ve vatandaşlarımızı Camikebir Mahallesi Hürriyet Caddesi No: 3/1’nolu adresteki iş yerime bekleriz. Vatandaşlarımıza hizmet etmekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim. ‘’  

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatma Eren... teyze kızı
Fatma Eren... teyze kızı - 3 yıl Önce

Yeni iş hayatında başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın güzel kardeşim

Aslan Çelik
Aslan Çelik - 3 yıl Önce

Değerli arkadaşım, Kürede 3,5 yıl görev yaptık, Çalışkan, dürüst bir arkadaşımızdı. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar, sağlıklı güzel günler dilerim. İnebolu halkına ve çevre ilçelerdeki vatandaşlara elinden geldiğince yardım edeceğini biliyorum,. Yeni işyeri hayırlı uğurlu olsun.

SIRADAKİ HABER