"Gönüllü Kent Dedektifleri" sahaya indi!
"Gönüllü Kent Dedektifleri" sahaya indi!
İçeriği Görüntüle

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan ve geçtiğimiz yıl İnebolu Devlet Hastanesi önündeki bölümde tamamlanan BSK sıcak asfalt çalışması ikinci etabında çalışmalara devam ediyor.
Yüklenici firma Kayahan İnşaat ekipleri, Boyran Köprüsü ile Musa Köprüsü arasındaki güzergâhta çalışmalarını sürdürüyor.
İlk olarak mevcut asfaltının kazınmasıyla başlayan güzergahta alt yapı çalışmaları devam ediyor.


Kamuoyu tarafından çalışmaların durduğu yönündeki söylentiler üzerine yüklenici firmaya ulaşarak projenin son durumu hakkında bilgi aldık. Yapılan açıklamada mevcut yolda şuanda Telekom ve Başkent Elektrik ile ortaklaşa alt yapı çalışmalarının devam edildiği ve yolun bir ay içerisinde bitirilerek trafiğe açılacağı belirtildi.


Çalışmalar hakkında gazetemize bilgi veren Kayahan İnşaat Firması Saha Şefi Abdulselam Kaya; “Boyran Köprüsü ile Musa Köprüsü yolu arasında şuanda güzergâhta yağmur suyu ve drenaj altyapı çalışmalarımız sürüyor. Türk Telekom ve Başkent Elektrik de bizimle birlikte çalışmalarını gerçekleştiriliyor. Telekom biber kablolarını yerin altına alıyor. Aydınlatma direkleri yenilerek yeni hatlar çekiliyor. Mevcut elektrik telleri de yerin altına alınıyor. Bu alt yapı çalışmaları birliktelikle yürümesi gerekiyor. Başkent ve Telekom çalışmalarını tamamlamasının ardından biz hızlı bir şekilde asfaltlama çalışmalarına hemen başlayacağız. Çalışmalarımızı bir ay içerisinde tamamlayarak yolu trafiğe açmayı planlıyoruz ve hedefliyoruz.’’ dedi.

Whatsapp Image 2026 07 14 At 17.49.06

Yol1