Şerife Bacı Koşusu bu Pazar

Şerife Bacı İstiklal Yol Koşusu 6 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek.

Şerife Bacı Koşusu bu Pazar
banner13
banner3

İnebolu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Çeçen ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği Genel Sekreteri Haluk Kaya’nın girişimleri, Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay ve sponsorların desteğiyle bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan Şerife Bacı İstiklal Yol Koşusu 6 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. 10 kilometrelik yol koşusuna 318 yarışmacı başvuru yaparken 2 kilometrelik halk koşusuna ise 118 yarışmacı başvuruda bulundu.

10 KİLOMETRE YOL, 2 KİLOMETRE HALK KOŞUSU

Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği Genel Sekreteri Haluk Kaya gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’Birinci olarak yapılacak olan 2 kilometrelik halk koşusuna 118 yarışmacımız şuana kadar başvuruda bulundu. Halk Koşusunda erkeklerden ilk 3 kişiye ve bayanlardan da ilk 3 yarışmacıya İstiklal Madalyası takdim edeceğiz. 10 kilometrelik koşu yarışmasına da şuana kadar 318 yarışmacı başvuruda bulundu. 10 kilometrelik yol koşusundaki yarışmasında ise ilk 3 erkek yarışmacıya ve ilk 3 bayan yarışmacıya para ödülü vereceğiz. ’’

Kaya ayrıca; ‘’ 5 Haziran Cumartesi günü saat 20.30’da Belediye Bandosu eşliğinde Atatürk Anıtı önünden başlayarak Osman Sungur Tesislerine kadar Fener Alayı düzenleyeceğiz.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2021, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER