Yetkin Köseoğlu yeniden aday adayı

Yetkin Köseoğlu yeniden aday adayı
banner13
banner3

AK Parti İnebolu İl Genel Meclisi Üyesi Yetkin Köseoğlu, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yeniden il genel meclisi üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yetkin Köseoğlu bugün AK Parti İlçe Başkanlığı binasında yoğun katılımlı yaptığı ziyarette, adaylık başvurusunu AK Parti İlçe Başkanı Mehmetali Kömürcü’ye teslim etti.

“YAPILACAK İŞLERİMİZİN, GİDİLECEK KÖYLERİMİZİN OLDUĞUNU İYİ BİLİYORUZ”

Başvuru sonrası açıklama yapan Yetkin Köseoğlu, şunları söyledi: “Göreve geldiğim günden bugüne dek ilçe başkanımız ile birlikte köylerimizdeki sorunları gidermek için elimizden geleni yaptık. Çoğu köyümüzdeki sorunları giderdik elhamdülillah. Vatandaşımızı ve muhtarlarımızı asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Yapılacak işlerimizin, gidilecek köylerimizin olduğunu iyi biliyoruz. Halka hizmet hakka hizmet desturunu benimseyerek görev yapmaya çalıştım. Mevlam nasip etti bu göreve geldik. Beş yıllık görev süremde hakkı hukuku her zaman gözetmeye çalıştım. Hizmetlerimizin devamı için, bu sürecin devam etmesi için tekrar aday olmaya karar verdim. Bu kutlu yolda Mevlam bizlerin yardımcısı olsun. Beni bu özel günümde yalnız bırakmayan dostlarıma, muhtarlarıma ve vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederim. “

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER