Vatan Partisi'nden Bayan Başkan Adayı

Vatan Partisi'nden Bayan Başkan Adayı
banner13
banner3

Vatan Partisi İnebolu Belediye Başkan Adayı Fatma Köprülüoğlu oldu.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Vatan Partisi (VP), İnebolu Belediye Başkanlığında bayan adayla yarışacak. 19.02.2019 tarihinde İl Başkanlığınca Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Ali Dikel’in adaylığının reddedilmesi karşısında, İnebolu Belediye Başkan adaylığı için bu defa İlçe Seçim Kuruluna yeni aday olarak Fatma Köprülüoğlu’nun ismi 25.02.2019 tarihinde bildirilmiştir.

Vatan Partisi Adayı Sayın Köprülüoğlu Gazetemize yaptığı ilk açıklamada, “31 Mart 2019 Mahalli idareler seçiminde Vatan Partisi İl Başkanlığınca Kastamonu Belediye Başkanlığına adaylığım teklif edilmiştir. Ancak İlçemiz özelinde meydana gelen adaylık müracaatları aşamasında ortaya çıkan gelişme sebebiyle İnebolu Belediye Başkanlığına adaylığımız olağan hale gelmiştir. Kayıkla kağnının adeta mucizeler yarattığı Türkiye’nin İstiklâl Madalyalı yegâne ilçesi olan İnebolu’nun geldiğimiz noktada devasa sorunları mevcuttur. Alt yapı ve üst yapı noktasındaki sorunların yanısıra bilhassa yönetimsel zafiyetten kaynaklı idari sıkıntılar had safhadadır. Sayın Halkımızın da malumu olan bu yapısal sorunların çözümü mevcut yönetim anlayışıyla imkânsızdır. Sorunlarımızı ancak ve ancak sağlam bir yönetici ve sağlam bir profesyonel ekiple çözebiliriz diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla mevcut adaylar arasında tek bayan olarak ben varım. İlçemiz tarihinde bu ilk olacak ve inşallah devamı da gelecektir. İlçemiz İnebolu’ya hizmet yarışında diğer adaylarımızın da bizim kadar hevesli ve heyecanlı olduklarından zerre kadar şüphemiz yoktur. Mahalli İdareler seçimlerinde, Adaylığımızı kabul ve yetkili kurullara teklif eden Vatan Partisi Genel Merkez Yönetimi ile İl ve İlçe Başkanlıklarımıza şükranlarımı arzediyorum. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde; İl Genel Meclisi Üyeliği, Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisi Üyeliği ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri seçiminde yarışacak tüm adaylarımıza başarılar diliyorum, bu seçimin başta İlçemiz olmak üzere Vatanımıza ve Aziz Milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Baki Selâmlar ve Saygılarımla.” beyanlarında bulunmuştur.  

Fatma KÖPRÜLÜOĞLU kimdir?

1973 yılında İnebolu’da doğan Fatma Köprülüoğlu, Hamit Köyü İlkokulundan 1983 yılında mezun oldu. 1997-2002 yılları arasında ticaretle uğraştı. 2001-2017 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyasi faaliyette bulunan Köprülüoğlu, 2017 yılında MHP’den istifa etti. 2018 yılında Vatan Partisi’nde yeniden siyasete başladı. Halen Vatan Partisi’nde aktif siyasete devam eden Köprülüoğlu, Evli ve 2 çocuk sahibidir.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2019, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER