ÖZAY'DAN YENİ CEZAEVİ PROJESİ

ÖZAY'DAN YENİ CEZAEVİ PROJESİ
banner13
banner3

AK Parti İnebolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Huner Özay, adaylığının belirlenmesinin ardından ilk projesini açıkladı. Özay, Yeni Cezaevi yapımı için Yolüstü Köyü’nde mülkiyeti ormana ait olan parseller için Adalet Bakanlığı’na başvurularının tamamlandığını söyledi.

AK Parti İnebolu İlçe Başkanlığı sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Mustafa Huner Özay, “Bizde fragman yok, vizyondayız. Varan-1 Yeni Cezaevi Projesi” başlığı altında şu ifadelere yer verildi:

“Yeni cezaevi yapımı hususunda Adalet Bakanlığımıza Kastamonu ili; İnebolu İlçesi; Yolüstü Köyü 101 ada 407 parsel ve 101 ada 13 nolu mülkiyeti ormana ait olan parseller için başvuru işlemlerimizi tamamladık. Fotoğraftaki krokide gösterildiği üzere 1 no’lu alan 91,566.325 m2; 2 no’lu alan 2,790.880 m2 ve 3 no’lu alan 5,968.635 m2 olmak üzere toplam uygun saha 100,325.84 m2’dir. Tüm şartları uygun olan arsa için yer tahsisi en kısa sürede gerçekleştirilecektir. İnebolu’muza Hayırlı Olsun. Bizi izlemeye devam edin.”

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2019, 16:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Ali erden.
Mehmet Ali erden. - 4 yıl Önce

Sayın b.b. adayı.ceza evi tmm. Şehre gelir getirir. Ancak inebolu nun denizini, sahilini temizleyin. Yeni kum dökün. Vatandaşın denizden yararlanmasını sağlayın. Etibank limanın oran boyran altı istikametine en az 10 metre genişliğinde bir yürüme bandı yapılsın. İnsanlar orada denizi de seyrederek yürüyebilsin. Araya büfeler yapın oturaklar yapın. İsteyen oturup çay yada meşrubat da içebilsin. İsteyen bisiklet sürebilsin. İnebolu limanını tersane yapılması yanlış bir preje olmuş. İnebolu un liman bölgesi geniş bir plaj olması gerekir. Limanın üst tarafı yolun üst tarafına tatil köyü yapabilirsiniz. İneboluya katlı otopark şart. Köprüden terminale giderken sağda çıplak kayalık duvar var. O çıplak olan yere katlı otopark yapabilirsiniz.

SIRADAKİ HABER