Milletvekili Baltacı: "Vatandaşlar Mermer Ocağı İstemiyor"

CHP PM Üyesi ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı "Vatandaşlar Mermer Ocağı İstemiyor"

Milletvekili Baltacı: "Vatandaşlar Mermer Ocağı İstemiyor"
banner13
banner3

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İnebolu İlçe Başkanlığı, köy bölge toplantılarının ilkini 3 köyde gerçekleştirdi. Başköy’deki toplantıya katılan vatandaşlar mermer ocağı istemediklerini belirttiler.

İnebolu CHP İlçe Başkanlığı koordinasyonunda, ilçe yöneticileri ve PM üyesi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'nın katılımıyla köy bölge toplantıları gerçekleştirildi.  

Başköy, Özlüce ve Akkonak köylerinde yapılan toplantılarda vatandaşlar yaşadıkları sorunların  çözülmesini istediler.

Başköy’e mermer ocağı istemediklerini belirten köy sakinleri, kışın sürekli elektiriklerin kesildiğini, internet alt yapısının iyi olmadığını ve çocukların ders yapmak için EBA ya giremediklerini belirttiler.

HASAN BALTACI ÇİVİSİZ CAMİİ’Yİ İNCELEDİ

Yapımı yaklaşık olarak 500 yıl öncesine dayandığı belirtilen Başköy’de ki çivisiz camiyi gezen Milletvekili Hasan Baltacı, camiyi şimdiye kadar iyi korundukları için vatandaşlara teşekkür etti.

AFET BÖLGESİNDE HERŞEY YÜZÜSTÜ BIRAKILDI  

Özlüce’de gerçekleştirilen ikinci toplantıda ise vatandaşlar afetten gördükleri zararların tazmin edilmediğini ve birçok şeyin yüzüstü bırakıldığını dile getirdiler. Vatandaşlar https://www.bonus-vacanze.org Özlüce Çaykıyı Hızaryanı ve Çaydüzü Köylerinin altyapılarının yapılmadığını, tarımsal zarar ettiklerini, sahil yolunun yapılmadığını belirttiler. CHP heyeti ayrıca Hızar yanında yıkılan evleri ziyaret ettiler.

Akkonak Köyünde vatandaşlarla bir araya gelen PM üyesi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ve İlçe Başkanı Cemal ilyasoğlu’na yapılan ziyaretten dolayı çiçek takdimi yapıldı.

CHP İlçe Başkanı Cemal İlyasoğlu köy toplantıları ile ilgili yaptığı açıklamada;  Köylerimizde sorunlar yumak olmuş durumda. Sorunların çözümü konusunda milletvekilimiz gerekirse konuları TBMM ye taşıyacak.  Toplantılarımızda emeği geçen partidaşlarımıza, bize kapılarını, gönüllerini açan, umudu ve mücadeleyi ruhunda taşıyan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER