Kömürcü'den İlyasoğlu'na jet yanıt

banner3

AK Parti İnebolu İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan videolu paylaşımda CHP İlçe Başkanı Cemal İlyasoğlun'a yanıt verdi.

Paylaşılan videonun açıklamasında şu ifadelere yer verildi. “İnebolu'da bir dikili ağacı olmayanlar ne yaptılar da ne konuşuyorlar! Hastane yolunun açılması için 1,5 senedir uğraşıyoruz. CHP İnebolu İlçe Başkanı bunu duyuyor gidip bir demeç veriyor ertesi gün yol açılıyor bu iş bu kadar basit mi? Üniversiteyi kim açtı? Siz açtınız da bizim haberimiz mi yok? Tarihe saygınız yok diyorsunuz Cumhuriyet Balosunda Şerife Bacılara Kadı Salih Reislere göbek atarak mı saygı duyuyorsunuz? Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e böylemi saygı gösteriyorsunuz?”

Videoda açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Mehmetali Kömürcü de, CHP İlçe Başkanının yorumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdiğini belirterek: “Biz her zaman İnebolu’muz için komşularımız ile el ele parti, kurul, kuruluş gözetmeksizin hizmet ediyoruz. Ve bu da CHP’yi rahatsız mı ediyor. Yorum ve açıklamaları bizim hizmet aşkımızı arttırıyor. Teşekkür ediyorum kendilerine” diye konuştu.

Tüm Kastamonu’ya devlet elinin AK Kadrolar sayesinde geldiğini ve gelmeye de devam edeceğini belirten Kömürcü, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hayırlı olanın yanındayız. Komşularımızla, dostlarımızla, hemşehrilerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnebolu’muza doğalgaz da gelecek, cezaevimizi yeniden yapacağız, deniz dolgusu da yapacağız, biz her yeri güzelleştireceğiz. Tabi bu arada pandemi süreci girdi, sel felaketi geçirdik. Gönül belediyeciliği ile gönülleri fethetmeye de devam edeceğiz. Siz bize laf söylemeye devam ettiğiniz müddetçe biz hizmetlerimizi hızlandırmaya da devam edeceğiz. Tekrar ediyorum, yaparsa AK Parti yapar. Bizim hizmet anlayışımız budur. Bundan da rahatsız olmayın. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2021, 19:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER