İYİ Parti’de Ahmet Nuri Çelebi güven tazeledi

İYİ Parti’de Ahmet Nuri Çelebi güven tazeledi
banner13
banner3

İYİ Parti İnebolu İlçe Başkanlığı 3. olağan kongresi yapıldı. Tek liste ile seçime gidilen kongrede Ahmet Nuri Çelebi, İYİ Parti İnebolu İlçe Başkanı tekrar seçilerek güven tazeledi.

İYİ Parti binasında gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Katar, Kastamonu İl yönetim kurulu üyeleri, CHP İnebolu İlçe Başkanı Cemal İlyasoğlu ve partililer katıldı.

Divanın oluşturmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mesajı okundu. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere gidildi. Mevcut Başkan Ahmet Nuri Çelebi tekrar güven tazeledi.

Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde oluştu; ‘’Ahmet Nuri Çelebi, Rukiye Sarıahmet, Hasan Kale, İrfan Akyol, Yaşar Gümüş, Ramazan Gül, Turhan Hamal, Tuncay Yalçın, Selahattin Doğan, İbrahim Kaya, Mustafa Çayan, Sara Bağlan, Şakir Çalıkoğlu, Hasan Aydınlı, Nihat Özcan, Şakir Kara, Mustafa Bayraktar.

“DEVLETİMİZİN İNEBOLU’YU UNUTMA ŞANSI YOKTUR”

Kongrede bir konuşma yapan İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Katar; ‘’ Kongremizi gerçekleştirmek için İnebolu’muza geldik ama İnebolu’muzun bu halini görünce üzülmemek elde değildir. İnebolu, Şerife Bacıların, Halime Çavuşların Kurtuluş Savaşı’nda cephaneye mermi ulaştıran yerdir ve İstiklal Madalyalı tek ilçedir. Peki, İstiklal Madalyalı tek ilçesinin konumu bu mu olmaydı? Hayır asla bu olmamalıydı.  İnebolu ve köylerindeki göç artışları bizleri çok üzüyor, İnebolu’muzun 20 yıl önceki nüfusu 17 bin 362 iken bugün 10 bin 085 ve köylerimizde %41.94 azalmıştır. Bu ne demektir, köylerimizde yaşayan her 5 vatandaştan 2’si İnebolu’yu terk etmiştir. Yol medeniyettir, yol olmadan hiçbir şey olmaz, bütün köylerimizde yolları yapılması lazımdır. Hatta İstiklal Madalyalı İnebolu’muzun yolunu devletimize söylemiyorum. Bunu ben genel bütçeden payı alamayanlara söylüyorum. Çünkü devletimizin İnebolu’yu unutma şansı yoktur. İnebolu tanıtılmıyor, İnebolu anlatılmıyor içinde genel bütçeden yeterli payımızı alamıyoruz ve yeterince temsil edilemiyoruz. Devletimiz çok büyük bundan kimsenin şüphesi olmasın ama bizi yönetenler bizi temsil edenler İnebolu’muz olsun, Kastamonu’muz olsun yeterince temsil edilemiyoruz. Bu Cumhuriyetin kurulmasında Kastamonuların emeği çok büyük hem cephe de hem de cepheye mermi taşımada emeği çoktur. Bütün sevkiyat bizim Yiğit İnebolu’muz üzerinden yapılmıştır. ‘’ dedi.

"UMUDUNU KAYBETME İNEBOLU, AZ KALDI"

Katar; ‘’ Partimizin yönetimini oluşturduktan sonra yollara koyulduk ve sıkmadık el dokunmadığımız omuz girmediğimiz gönül bırakmamaya karar verdik. Önümüzde genel seçimlerimiz var, genel seçimlerde milletvekili inşallah çıkaracağız yaklaşık 9 ay sonra da yerel seçimler olacak merkez belediyesi dâhil en 10 tane de belediye alacağız ve Kastamonu’yu İYİ Parti kadroları ile tanıştırarak Kastamonu’muzu hak ettiği yere inşallah taşıyacağız. Biz iktidara geldiğimizde köy okullarını tekrar hayata geçireceğiz. İnebolu’nun acil çözülmesi gereken, şehrin kalkınması için olmazsa olmaz problemleri var. Liman ve Ilgaz Tüneli bağlantısının yapılarak İnebolu’nun iç bölgelere bağlantısının sağlanması ve bir lojistik merkezi haline getirilmesinin vakti geldi geçiyor. İnebolu’nu İnşallah iktidarımızda bunu başarmak bize nasip olacak. Umudunu kaybetme İnebolu, az kaldı. İktidara doğru emin adımlarla ilerliyoruz. İYİ Parti olarak biz daha güçlü bir İnebolu, daha güçlü bir Kastamonu için hazırız. Partimize katılımlar ilimizde olduğu gibi ülke genelinde de çığ gibi büyüyor. İnşallah ilk seçimde de iktidar olup hemşerilerimize, vatandaşlarımıza, memleketimize ve ülkemize istenen ve özlenen en iyi hizmetleri sunmak da partimize ve bizlere nasip olacak. Başkanımız Ahmet Nuri Çelebi’ye ve yönetimin başarılar diliyorum.  Yiğit İnebolu ilçemizde Hayırlı Uğurlu olmasını temenni ediyorum. ‘’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2022, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER