'İNEBOLU'DA BELEDİYE'YE TALİBİZ'

'İNEBOLU'DA BELEDİYE'YE TALİBİZ'
banner13
banner3

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, İnebolu’da partisinin seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

İlk olarak pazaryerine gelen Milletvekili Metin Çelik, burada çorba dağıtımında bulundu. Daha sonra Milletvekili Çelik ve partililer pazaryeri ve çarşı esnafını dolaştı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Çelik, sorunların çözümü hususunda notlar alarak vatandaşlara söz verdi.

İnebolu Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Seçim Bürosu açılışını da gerçekleştirilen Milletvekili Çelik, burada yaptığı konuşmada “İnebolu gerçekten çok güzel, yapılan hizmetlerden, hükümetimizin hizmetlerinden memnun. Biz AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden bu tarafa Türkiye’de yapılamayanları yapmış, başaramayanları başarmış bir partiyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde dünyanın en ileri ülkeleri arasına girme mücadelesinde çok iyi bir noktadayız. Türkiye’de dünyada satın alma gücü anlamında dünyanın en büyük 13. ekonomisi İnşallah 12. sıraya Türkiye yükselecek ve 2023 hedeflerimize inşallah 31 Mart seçimlerinden sonra da yakaladığımız başarıyla da yürümeye devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Millet ittifakı hakkında da açıklamalarda bulunan Milletvekili Çelik, şunları söyledi: “Karşımızda bir  irtifak var, bu irtifak PKK’nın uzantısı HDP ile besleniyor,  açık açık bu irtifaka destek vereceğini söylüyor. Aday çıkarmayarak karşımızdakilerin kazanması için mücadele ediyorlar. Biz ise kiminle ittifaktayız milletimizle, cumhurla. İnşallah bu millet daha önce bu oyunları bozduğu gibi 31 Mart’ta da gerekeni yapacaktır.”

Kastamonu’da yapılan hizmetler hakkında da konuşan Milletvekili Çelik, şöyle konuştu: “Kastamonu bölünmüş yollarıyla, tünelleriyle, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneliyle, Hava Limanıyla,  AK Parti ile tanıştı. Devlet Hastanelerimizi hem merkez de hem ilçelerimizde otel konforunda hizmete kavuşturduk. Milletimizi o eski dönemlerin sıkıntılarından sağlıklı kurtardık. Bundan 20 yıl önce şimdi iktidara talip olan partinin CHP’nin Genel Başkanın SSK Genel Müdürü olduğu dönemleri o rezilliği milletimiz unutmadı. Bugün İnebolu’da da hamdolsun bir aydır yeni hastanemizle hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. Daha iyisini yapacağız inşallah. Hep birlikte mücadele edeceğiz, Adliyemiz İnebolu’muza yakışır şekilde yapılmasının son aşamasına gelindi. Yeni Adliye binamız bu yıl bitirilerek hizmete açılacak. Türkiye’nin en büyük projeleri Kastamonu-İnebolu Yolu 2 milyar TL’nin üzerinde bir yatırım. Bu yatırım hayata geçtiğinde İnebolu daha farklı olacak,  sahil bölgemiz bu yatırımla daha fazla ilgi çekecek daha fazla yatırım çekecek. Ankara’ya en yakın deniz en yakın yol olacak. 2,5 saatte Ankara’dan çıkan vatandaş İnebolu’ya ulaşacak. Basit bir şey değil, 30 kilometre üzerinde tünel yapıyoruz. Daha önceden Türkiye’deki, Türkiye’nin genelindeki tünel uzunluğu neydi ki biz sadece biz bunu İnebolu’ya yapıyoruz.”

‘İNEBOLU’DA BELEDİYE’YE TALİBİZ’

İnebolu’da Belediye’ye talip olduklarını ifade eden Milletvekili Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Parti kurulduğu günden bu güne sadece millete hizmet etmek için yola çıkmıştır. AK Parti’nin amacı tek ama hizmet etmektir. Hedefimiz Belediyecilik anlamında İnebolu’yu şaha kaldırmaktır. İnşallah bunu da Başkan Adayımız Mustafa Hüner Özay ve ekibi ile birlikte hep birlikte kenetlenerek başaracağımıza gönülden inanıyorum. Bizde her daim yanlarında olacağız. İnebolu’muzun hizmetinde olacağız, ben çıktığımız bu yolda tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Seçim büromuz hayırlı uğurlu olsun, güzel çalışmalara vesile olsun, güzel sonuçlara vesile olsun İnşallah. İnebolu hemşehrimize güveniyoruz. Şimdiye kadar verdikleri desteklerden için teşekkür ediyorum. Şimdiden sonra da hizmet için daha farklı bir belediyecilik için sizlerin desteğini istiyoruz.”

Milletvekili Metin Çelik ve beraberindekiler daha sonra yeni adliye binası inşaatını inceledi. Ardından yeni devlet hastanesi gezerek yatan hastalara acil şifalar diledi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2019, 19:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER