İnebolu MHP’de Onur Salcı tekrar ilçe başkanı seçildi

İnebolu MHP’de Onur Salcı tekrar ilçe başkanı seçildi
banner13
banner3

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnebolu İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi yapıldı.

Kongre, üyelerin katılımı ile Nehir Kafede gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede, divan başkanlığı seçimi yapıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okundu.

Yapılan konuşmaların ardından oy verme işlemi gerçekleştirildi. Mevcut başkan Onur Salcı tek liste halinde katıldığı seçimde, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Kongreye, MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanı Emre Şahin ve yönetimi kurulu üyeleri, önceki dönem Belediye Başkanı Engin Uzuner, İlçe Başkanı Onur Salcı, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Köseoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve parti üyeleri katıldı.

Onur Salcı’nın yönetim kurulu üyeleri listesinde;  İbrahim Gülal, Yaşar Akbaş, Yavuz Özdemir, İlker Güler, Cemal Çakılcıoğlu, İsmail Kara, Osman Çakılcı, Yücel Özdemir, Engin Usta, Zafer Yılmaz, Fatih Yılmaz, Ferdi Balcı, Cemil Almış, İbrahim Çakır yer aldı.

BELEDİYE SEÇİMLERİNDE BU GARABETTEN ÇIKACAĞIZ

MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, kongrede yaptığı konuşmada 14 Mayıs genel seçimlerine ilişkin yaptığı konuşmada “Hiç beklemediğimiz bir sonuç ile karşı karşıya kaldık, Milliyetçi Hareket Partisi tarihinde görmemiş bir garabetle karşı karşıya kaldık. Biz 31 Mart seçimlerinde 85 bin yakın bir oy aldık, bu seçimlerde 39 bin oy aldık. Biz Kastamonu’da kendimizi toparlama durumundayız, Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir dönem böyle bir duruma düşmedi. Sizlerden özür diliyoruz. İnşallah 2024’de belediye seçimlerinde bu garabetten çıkacağız. ‘’ dedi.

‘’İNEBOLU 20 YIL GERİ GİTMİŞ DURUMDADIR’’

İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay’ı eleştiren MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın sözlerini şöyle sürdürdü; “Ben uzun zamandır İnebolu’ya gelmedim, bu haliniz ne sizin ya… Çarşısı ve caddesi o güzelim İnebolu. Ben Cumhur İttifakına her zaman saygılıyım ve benim derdim kişilerledir. 4,5 yıl bitti nasıl olacak şimdi Sayın Belediye Başkanı, car car bağırıyordun, bizim arkadaşlarımıza yapmadığın kalmadı. Bu İnebolu’nun hali ne? Şimdi nasıl yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kıymeti işte böyle anlaşılıyor ama yazık oluyor 5 sene kayboluyor. Sayın Belediye Başkanı sen bu şehre ne yaptın, Daha çarşı içerisine girmedim bile, merkeze girerken gördük. İnebolu Milliyetçi Hareket Partisini özlemiş ve bekliyor. Hiç kimse kusura bakmasın biz Cumhur İttifakına her zaman sadığız. Bar bar bağırıyordu Sayın Belediye Başkanı, adını bile unuttum. Hiç de denk gelmedik o arkadaşla. İnebolu 20 yıl geri gitmiş durumdadır. İnşallah önümüzdeki dönem Allah nasip kısmet ederse hak ettiği hizmeti alabilecektir. Çünkü birçok şeyi hak ediyor İnebolu. Böyle bir kıymetli ilçemiz var ki İstiklal Madalyalı, İnebolu’nun bal dök yala olması lazımdı. Geçmiş iki dönemde Engin Uzuner Başkanım öğle zor şartlarda belediye başkanlığı yaptı ama şuanda İnebolu’ya baktığımız çok iyi işler yapmışız. Bu dünya etme bulma dünyasıdır. 2024 seçimlerinden sonra Allah nasip ederse hak ettiğiniz hizmeti alabilmek için Milliyetçi Hareket Partisi tekrar yerel yönetimde söz sahibi olacak ve arzu ettiğimiz şekilde yöneteceğiz. İnebolu’da yaşayan insanlarımızda bir soluk alacaktır. ‘’ dedi.

BİZLERİN ARTIK KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜ YOK

MHP İl Başkanı Emre Şahin; ‘’ 2023 gerçekleşmiş olan 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini geride bıraktık. Maalesef Milliyetçi Hareket Partisi yakışır bir şekilde oy oranıyla sizleri buluşturamadık, MHP İl Başkanlığı olarak ilçe başkanlarımızla birlikte şapkamızı önümüze koyduk ne yaptık, ne ettik hepsini muhasebeleştirdik ve nerede hatalarımız olduğunu ortaya çıkardık. Çıkardığımız en büyük sonuç birlik ve beraberliktir. Bizlerin artık kaybetmeye tahammülü yoktur. Birlik ve beraberlik içerisinde mevcut belediyelerimizi koruyarak üzerine bütün belediye başkanlıklarına da talip olduğumuzu buradan açıklamış olayım. ‘’ dedi.

ÜÇ HİLALİMİZİ BELEDİYEMİZİN SANCAKLARINDA DALGALANDIRACAĞIZ.

MHP İlçe Başkanı Onur Salcı ise yaptığı konuşmada; ‘’ Manevi varlığı ile bizlerle beraber olan rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve onun kutlu mirasına sahip çıkan ve her zaman emin ellerde olduğuna inanıyoruz ve bu davanın bir mensubuyuz. Allah nasip ederse İnebolu’muzda da bundan önce Üç Hilali bir belediyemiz vardı, bu dönemde de inşallah nasip eder, üç hilalimizi bu belediyemizin sancaklarında dalgalandıracağız. ‘’dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER