İnebolu CHP'den, Ekrem İmamoğlu’na bağış desteği

İnebolu CHP'den, Ekrem İmamoğlu’na bağış desteği
banner13
banner3

Cumhuriyet Halk Partisi İnebolu İlçe Teşkilatı, İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için başlatılan bağış kampanyasına destek verdi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptal edilmesi ve 23 Haziran'da yenilenmesi kararının ardından Ekrem İmamoğlu'nun çalışmaları için başlatılan bağış kampanyasına desteğe İnebolu CHP İlçe Teşkilatı da katıldı.

CHP İlçe Başkan Hasan Çelebioğlu ve İlçe yöneticileri İş Bankası İnebolu Şubesi’ne giderek belirtilen hesaba bağış yaptılar.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra seçimlerin YSK tarafından iptal edilmesi ve Ekrem İmamoğlu’na destek olmalarına ilişkin açıklama yapan CHP İnebolu İlçe Başkanı Hasan Çelebioğlu, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonucunda oy sayımının uzun bir süre bekletilmesinin ardından Sayın Ekrem İmamoğlu seçimleri kazanarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.  Ancak ortaya çıkan hukuksuzluk sonucu seçimin sonuçlandığı İstanbul’da YSK seçimlerin 23 Haziran tarihinde yenilenmesi kararını verdi.  Bizlerde Her şeyi güzel olması için, İmamoğlu için başlatılan kampanya destek olduk. 23 Haziran'daki seçimlerde inanıyoruz ki Ekrem İmamoğlu yeniden Başkan olacak,23 Haziran'da her şey çok güzel olacak diyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2019, 22:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat tokdoğan
murat tokdoğan - 5 yıl Önce

kul hakkı iptal edilmiştir, sn İMAMOĞLU nun hakkı yenmiştir..
seçimlerden sonra akp numan kurtulmuşa vekalet verecek numan adındaki dansözde töve etmeye hergelen camisinde bişiler okutacaktır..

SIRADAKİ HABER