İlyasoğlu: “Jet hızıyla icraat lazım”

banner3

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Cemal İlyasoğlu, “İnebolu’yu 20 yılda bitirdiler” açıklamasına jet yanıt veren AK Parti İlçe Başkanı Mehmetali Kömürcü’ye basın açıklamasıyla karşılık verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmetali Kömürcü’nün Cumhuriyet Balosu hakkındaki eleştirilerine cevap veren CHP İlçe Başkanı Cemal İlyasoğlu, “Gördük ki Cumhuriyetin içini içeriğini bilmeyenler Cumhuriyet bayramının bayram havasında kutlanacağını da bilmiyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet bayramlarında Vals dansı yapıp Zeybek oynadığını, İnebolu’da 20 yıl önceye kadar sokakların tamamen bayraklarla süslendiğini, eğlenceler tertip edilip davullar zurnalar çalındığını herkes biliyor.” dedi.

İlyasoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk adını bu ilçede en son ağzına alacaklardan bir tanesi İnebolu AKP İlçe başkanıdır. Çünkü bunların gençlik kolları başkanı değil miydi Anıtkabir’i yakıp yıkacak olan. Bunlar iktidara geldikten sonra ilk yapılan, onun ilan etmiş olduğu bayramların içini boşaltmak olmadı mı.  Onun düzenlettirdiği https://www.sweetbonanzaoyna.org öğrenci andını okullardan bunlar kaldırmadılar mı, Ülkemizin onuru olan TC harflerini kurumlardan kaldırmadılar mı. Dikili çöpten söz ediyor sayın ilçe başkanı, Bunlar Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı bütün fabrikaları ya sattılar ya da kapattılar, o tarım çiftlikleri kurarken bunlar Türkiye’yi başka ülkelerden gelecek samana muhtaç ettiler.”

AK Parti İlçe Başkanı Kömürcü’nün jet hızıyla yaptığı açıklamayı da eleştiren İlyasoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sayın AKP İlçe başkanı 20 yılda İnebolu’yu bitirdiniz açıklamamıza jet hızıyla yanıt vermiş. Bunlar jet hızıyla ya yanıt verirler,  ya devletin projelerine koşarak gidip biz yaptırdık diye fotoğraf çektirirler, ya da jet hızıyla bakanlara milletvekillerine gidip İstiklal madalyası rölyefi verip çalışıyor algısı yaparlar. Geçtiğimiz hafta yaptıkları gibi, benim açıklamamdan sonra jet hızıyla açıklama yapıp enerji bakanlığına, spor bakanlığına gidip fotoğraf çektirmişler. Yemiyor artık İnebolu, siz daha önce de Ulaştırma, Çevre Şehircilik, Gümrük, İçişleri Bakanları makamlarına gidip İstiklal Madalyası rölyefleri verdiniz. Ancak ortada gelişen ve değişen hiçbir şey yok. 31 Martta belediyeyi aldılar, bu ilçeye huzur getireceğiz dediler, jet hızıyla Belediyede çalışanların yerlerini değiştirdiler,  jet hızıyla ilçe Milli Eğitim Müdürünü değiştirdiler. Jet hızıyla hapçılara otçulara kök söktüren Jandarma komutanının ayağını kaydırdılar. Bunlar emir kulları olmadı diye jet hızıyla kaymakamları bu ilçeden gönderdiler, 1 yılda 4 kaymakam değişti,

Geçtiğimiz kış yağan yoğun karda çok dar imkanlarla çalışan kaymakam için kaymakamlık sitesine AKP ilçe başkanı ne yazmış, “Köylere hizmet getirme birliği sınıfta kalmıştır. Grup yolları daha açılmamıştır. Süreci iyi yönetememişlerdir.  50 köyümüzün yolu daha kapalıdır. Fotoğraf çektirmekler bu iş olmuyor. İcraat lazım.  Gerekli makamlara bu konu iletilmiştir. AKP İlçe başkanı.”

Sınıfta kalan bunlar kaymakam değil ki, Yahu Özlüce de köylerde boy boy fotoğraf veren bunlar değimli . Güya kaymakama ayar veriyorlar,  Sayın AKP İlçe başkanı, siz önce Köylere Hizmet Getirme Birliğine kepçe, greyder, kamyon, çöp arabası, kar ambulansı alın. Önce İnebolu’nun makine parkını güçlendirin, ondan sonra çalışacak kaymakamlardan iş isteyin.   

Sayelerinde Jet hızıyla,  bu ilçeden öğretmenler, memurlar, doktorlar, askerler gitti, İnebolu halkı 20 yıldır bunlara iktidardan destek alırız diye %70 oy verdi. Siz Bırakın Cumhuriyet bayramını bayram havasında kutlayanları, Jet hızıyla önettiğiniz kurumlarda dönen iddiaları bitirin.

Jet hızıyla Otogar köprüsünü bitirin, Jet hızıyla balıkçı barınağı projesini tamamlattırın,  Jet hızıyla İnebolu’ya bir KYK öğrenci yurdu açtırın, Jet hızıyla hastaneden giden doktor açıklarını tamamlayın, Jet hızıyla sokak hayvanları sorununu çözün, Ama artık İnebolu halkı sizin bu ülkeyi de bu ilçeyi de yönetemeyeceğinizi görüyor ve biliyor.  Artık İnebolu’ya da Kastamonu’ya da Türkiye ye de CHP iktidarının şart olduğu aşikardır. Geliyor gelecek olan” (BASIN BÜLTENİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER