İlyasoğlu “Bu makus talih değişecek”

20 yılda Kastamonu’nun 4 vekil 3’e, İnebolu’nun 3 İGM üyesinin 2’ye düştüğünü belirten CHP İlçe Başkanı Cemal İlyasoğlu “AKP’nin bakanından milletvekiline, il başkanından ilçe başkanına belediye başkanında il genel meclis üyelerine kadar İnebolu’yu 20 yıldır kandırdılar, hizmetleri ötelediler, ilçeyi gerilettiler. Elinde değerli ne kadar değer varsa ya kapattılar ya sattılar. Şimdi sıra Huzurevin’de, Ağır Ceza’da” dedi

İlyasoğlu “Bu makus talih değişecek”
banner13
banner3

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Cemal İlyasoğlu, yazılı basın açıklamasında bulunarak İnebolu’nun 20 yılda kaybettiklerinin CHP iktidarında geri kazandırılacağının sözünü verdi.

İlyasoğlu, İnebolulu vatandaşlara seslendiği açıklamasında şunları söyledi:

“Değerli İnebolulular, kıymetli hemşerilerim 20 yılda İnebolu’nun bütün değerlerini bitirenler şimdi gerçeklerin yazıldığı bir afişimize bile tahammül edemediler. Önce seçim aracı ile önünü kapattılar ardından türlü bahanelerle seçim kuruluna afişimizi kaldırttılar. Bunlar yıllardır güzel ilçemizin gelişmesinin önüne engel oldular.

20 yıl önce TBMM’de 4 milletvekilimiz varken, ülkemizin nüfusunun %30 artmasına ve TBMM’de milletvekili sayısı artmasına rağmen şimdi 3 milletvekilimiz var. 2002 yılında 3 tane İl Genel Meclis Üyesi ile ilçemiz temsil ediliyorken şimdi 2 İl Genel Meclis Üyesi, AKP iktidara geldiğinde İnebolumuzun nüfusu 27 bindi, şimdi 20 bin 500, 10 yıl önce 5 bin öğrenci varken şimdi 3 bin öğrenci. Bu düşüşlerin sebebi bunlar, artık Kastamonu’yu da İnebolu’yu da yönetemiyorlar.

İnebolu’nun bütün değerlerini yok ettiler. Cezaevimizi kapattılar. Limanımızı sattılar, turizmi bitirdiler, Patriyoz altı kumsalını hafriyat alanı haline dönüştürdüler. Öğretmenevinin karşısını taş yığını yaptılar. Geriş tepesine bakmadılar. Tarihimizi çaldılar.  Nezihe Battal Kültürevi’ni sosyal market yaptılar. Kel Seymen Tepesi’ni unutturdular. Her seçimde sanayi sitesi yapıyoruz dediler, ama yapmadılar. Fen Lisesi yapıyoruz dediler yapmadılar. Boyranaltına plaj yapıyoruz dediler, güzelim Boyranaltını fosseptik havuzuna dönüştüler. 2018 seçimlerinden önce AKP İl Başkanı Doğan Ünlü diyor ki limanı İneboluluların Kastamonuluların hizmetine açacağız. Cengiz İnşaatın hizmetine açtı. Diyor ki Doğan Ünlü, “Cezaevi ile ilgili polemik üretmeye kalkanlar oluyor. Cezaevi İnebolu’da ya mevcut şekilde güçlendirme yapılarak kalacak yada daha büyük daha güzel yere taşınacak. Bundan dolayı kimse endişeye kapılmasın.” Şimdi Cezaevinin yerinde yeller esiyor. İnsanın biraz utanması lazım.  Birde diyor ki İnebolu 2018 de %73 oy vermiş şimdi bunu %80’lere çıkaracakmış

Ne demişti AKP’li Murat Demir,: “İnebolu balıkçısına verilmiş sözüm var. Sizin barınağınızı yapmazsam şerefsizim. Sondaj müjdesi veriyorum. İnebolu cezaevi İnebolu’nun olacak ve İnebolu’da kalacak.”

Murat Demir “Sahil tahkimatını başlatıyoruz dedi” ve sahilin anasını ağlattılar. Öğretmenevinin karşısına bakın. Patriyoz altı kumsalına bakın.

Yalana bakın; İnebolu Limanı için 150-200 milyon yatırım yapacaklarmış. Bunlar yatırım yapmadı Cengiz Holdinge 250 milyon hibe verdiler. Limana şehrin altından tünel bağlantısı yapacaklarmış.  İnebolu Kastamonu yolu 2021 de bitecekmiş. Evet bitti. Seçimden sonra aradan 2 ay geçti cezaevi gitti. Liman gitti.

Sıfır Tomografi cihazı alacağım dedi Evrenye’nin Eniştesi Nurettin Nebati, Kastamonu’ya 128 bitlik sıfır alırken Kastamonu’nun kullanamadığı miladı dolmuş 16 bitliği sahil ilçelerinde kullanmak üzere İnebolu’ya gönderdiler. Her ay arıza yapıyor.

AKP’nin bakanından milletvekiline, il başkanından ilçe başkanına belediye başkanında il genel meclis üyelerine kadar İnebolu’yu 20 yıldır kandırdılar, hizmetleri ötelediler, ilçeyi gerilettiler. Elinde değerli ne kadar değer varsa ya kapattılar ya sattılar. Şimdi sıra Huzurevin’de, şimdi sıra Ağır Ceza’da…

BU MAKUS TALİH DEĞİŞECEK

İNEBOLU HAKKINI ALACAK

İnebolu’nun artık hakkını alacağını belirten Cemal İlyasoğlu, “Ama size söz veriyoruz,  Bu makus talih değişecek, İnebolu hakkını alacak.  Yatırımda gerekirse 6. Bölge olacak. Huzurevini kapatamayacaklar. Balıkçı barınağını biz yapacağız. Limanı gerekirse alıp işlek hale getireceğiz. Sanayi sitesini biz yapacağız. Hastane düzelecek. Artık doktorsuz kalmayacak.  Turizmi biz canlandıracağız. Plajı en güzel şekilde biz yapacağız. Denize foseptik gitmeyecek. Tarihsel değerler gün yüzüne çıkacak. Tarımı biz geliştireceğiz.  Ve özlediğimiz, beklediğimiz mutlu baharlara biz ulaştıracağız. Herşey çok güzel olacak” dedi. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER