İlyasoğlu “28 Mayıs İnebolu’nun geleceğine verilen onay günüdür”

İlyasoğlu “28 Mayıs İnebolu’nun geleceğine verilen onay günüdür”
banner13
banner3

CHP İlçe Başkanı Cemal İlyasoğlu, 13. Cumhurbaşkanlığı seçiminin bir referandum olduğunu belirterek 28 Mayıs Pazar gününün İnebolu’nun geleceğine verilecek onay günü olduğunu söyledi.

Kandırılmayan, oyalatılmayan, atlatılmayan ve yatırımlarla büyüyen, gelişen, turizmde Karadeniz’in yıldızı olacak bir ilçeye ulaşmanın onay gününün 28 Mayıs olduğunu dile getiren CHP İlçe Başkanı Cemal İlyasoğlu, “Bu seçim 21 yıllık yaşanılan ile beklentinin, gerileme ile büyümenin, küçülme ile gelişmenin referandumu olacak. Çünkü ilçemiz 21 yıldır yatırım yoksunu bir ilçedir. Her seçim öncesi bin türlü sözlerle kandırılan bir ilçedir. En önemli değerleri elinden alınmış bir kenttir.  

Bölgemizin sesi Milletvekilimiz Hasan Baltacı’yı sizlerin destekleri ile TBMM’ye gönderdik. Şimdi onunla İnebolu’yu ve Kastamonu’yu büyütmek geliştirmek ve makus talihinden kurtarmak için, İnebolu’nun hakkını alabilmesi için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmaya geldi.

28 Mayıstan sonra her şey çok güzel olacak. İnebolu hakkını alacak ve öğrencinin işçinin memurun köylünün emeklinin kadının yaşayabileceği bir ilçe olacak.

Şimdiden 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ülkemize Kastamonu’muza ve İnebolu’muza hayırlı olsun” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER