İlhan Engin, İnebolu Pazarını ziyaret etti

İlhan Engin, İnebolu Pazarını ziyaret etti
banner13
banner3

İYİ Parti Kastamonu 1. Sıra Milletvekili Adayı İlhan Engin, İnebolu’yu ziyaret etti.

İl Başkan Yardımcısı Cihat Harmandaoğlu ile İnebolu'ya gelen İlhan Engin, İYİ Parti İnebolu İlçe Başkanı Ahmet Nuri Çelebi ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

İnebolu Pazarını ziyaret eden Engin, İnebolu’nun pazarcı kadınlarına “Bacınıza sahip çıkın, Türkiye’ye bir kadın eli değsin.” Diyerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Meral Akşener’e destek istedi.

İlhan Engin, önümüzdeki günlerde çarşı esnafını dolaşmak için bir ziyaret daha yapacağını söyledi.

Ziyaret sonrası gazetemize konuşan İYİ Parti Kastamonu 1. Sıra Milletvekili adayı İlhan Engin, seçim startını 6 ay önce verdiklerini ve meydanlarda olduklarını belirterek: “İlçe ziyaretlerimizi sürdürüyoruz, bugün de İnebolu’daydık. Vatandaşın yaklaşımı bize karşı çok güzel. Allah nasip etti böyle bir göreve talip olduk, Rabbim utandırmasın. Diğer listelerde bizim lehimize oldu. İktidar partisinin ilk 3 sırası mevcut 3 milletvekili. 16 senedir yaptıkları da belli, onların yüzüne seçmenden biz azar işitiyoruz. Biz 6 ay önce kurulmuş bir partiyiz, seçimden seçime geliyorsunuz diyorlar. 16 yıldır siyaset bu şekilde oluştu, seçildikten sonra seçmeni unutuyorlar. Biz bu siyasi olguyu tersine çevirerek demokrasiyi yeniden tesis edeceğiz. Vatandaşların görüşlerinin iktidarda yansıması sağlanacak.” dedi.

Projelerini vatandaşların talebine göre yapacaklarını belirten Engin, “İnebolu ile ilgili de ilk olarak liman projemiz var, büyük bir proje. İnebolu Limanı ilk olarak işler hale getirilecek büyük tonajlı gemilerin yanaşabileceği bir yapıya kavuşturulacak. Kastamonu’da da 1070 köyümüz var, bu köylerin Taşköprü ve Tosya köylerinin dışında yüzde 60’ı boş. Biz önce orman köylüsünü kalkındıracağız, çiftçiyi, besiciyi kalkındıracağız. Köylü kazanacak ve millet doyacak. Kastamonu’da yaşayan evlatlarımız dışarıdan iş aramayacak, doğduğu yerde doyacak. Her ilçemizin ihtiyacına göre projelerimizi birlikte belirleyeceğiz." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER