Büyük Birlik Partisi İnebolu 1.Olağan Kongresi Yapıldı

Büyük Birlik Partisi İnebolu 1.Olağan Kongresi Yapıldı
banner13
banner3

İnebolu’da düzenlenen Büyük Birlik Partisi 1. olağan ilçe kongresinde kurucu ilçe başkanı Hüseyin Köseoğlu güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Osman Sungur Tesisinde düzenlenen Büyük Birlik Partisi ilçe kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Hüseyin Köseoğlu Büyük Birlik Partisi İnebolu İlçe Başkanlığına seçildi.

BBP İnebolu ilçe yönetim kurulu Sezgin Sökücü, Cemil Gül, İrfan Özdemir, Yasin Sarıman, Salih Aktaş, Mustafa Gürsoy, Aydın Salcı’dan oluştu.

Kongreye Büyük Birlik Partisi Kastamonu İl Başkanı Satılmış Külçe, Alperen Ocakları İl Başkanı Erhan Bayer, Merkez İlçe Başkanı Salih Kömleksiz, Büyük Birlik Partisi Doğanyurt İlçe Başkanı Ömer Gür, İnebolu Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Kuruahmet, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Yetkin Köseoğlu ve Parti Üyeleri katıldı.

BBP İnebolu ilçe kongresinin hayırlı uğurlu olmasını dileyen BBP Kastamonu İl Başkanı Satılmış Külçe; İnebolu halkı sözü Kurtuluş Savaşında göstermiş olduğu kahramanlıkları ile fazlası ile hak etmektedir. Büyük Birlik Partisi bir vizyon ve misyon harekedir. Büyük Birlik Partisi bir dava hareketidir. Büyük Birlik Partisi olarak kurulduğumuz tarihten bugüne vatanın bölünmez bütünlüğü milletimizin istiklali ve istikbali için siyaset yapmış ve yapmaya devam edecektir. Büyük Birlik Partisi bugüne kadar olduğu gibi şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizgisinde nizami alem diyerek emin adımlarla iktidara yürümekte ve her geçen gün hedefe biraz daha yaklaşmaktadır. İnanıyorum ki göğsünde iman yüreğinde vatan aşkı ile yanan Büyük Birlik kadroları bu memleketin yönetiminde söz sahibi olacaktır ve olmalıdır. Önümüzdeki 2023 seçimlerinde Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur ittifakı çatısı altında kendi isim ve amblemi ile seçimlere girip Büyük Birlik Partisi Türki Büyük Millet Meclisinde yer alacaktır. ‘’  dedi.

İlçe Başkanı Hüseyin Köseoğlu yaptığı konuşmasında; ‘’ Firavuna karşı çıkmak yetmez Musa’nın yanında olmak gerek diyen Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözünü hayat ilkesi edinerek çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan dava arkadaşlarıma ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. ‘’ diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER