Başkan Abdullah Özdemir, 6 ilçeyi ziyaret etti

Başkan Abdullah Özdemir, 6 ilçeyi ziyaret etti
banner13
banner3

Bağcılar Belediye Başkanı İnebolulu hemşehrimiz Abdullah Özdemir Kastamonu'daki ilçeleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

14 Mayıs’taki genel seçimler öncesi parti liderleri, milletvekili adayları ve belediye başkanları sahaya çıktı. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de bu kapsamda memleketi Kastamonu’dan seçim turuna çıktı.  Başkan Özdemir, 2 Mayıs Salı günü Kastamonu’da 6 ayrı ilçede hemşehrileriyle bir araya geldi.  

İnebolu Özlüce Köyünü ziyaret eden Başkan Özdemir,  daha sonra İnebolu’da Osman Sungur tesislerinde partililerle ile bir araya geldi.

Kastamonu'da vatandaşlarla bir araya gelen Özdemir; “Kastamonulu hemşehrilerimizin de bu mücadelede sapasağlam, dimdik, kol kola olacağına inanıyorum. 4 sene önce Amerika Başkanı bazı açıklamalar yaptı. ‘Tayyip Erdoğan fazla ileri gidiyor. Bölgesel lider olmaya yolunda adım atıyor. Türkiye’nin Suriye’de, Doğu Akdeniz’de, etraftaki coğrafyada ne işi var, Türkiye’deki dostlarımızla Tayyip Erdoğan’ı devireceğiz’ demişti. ‘Darbeyle değil, seçimle devireceğiz’ demişti. İşte o seçim geldi. O seçim 14 Mayıs’ta sandıklarla önümüze gelecek. Allah’ın izniyle izin vermeyeceğiz. Rumeli’de, Balkanlardaki Müslüman kardeşlerimizin de can emniyetinin bekçisi olarak görev yapıyoruz. Biz Orta Asya’daki, Azerbaycan’daki kardeşlerimizin can emniyeti için mücadele ediyoruz. Libya’da emperyalizmin kucağındaki saf masum Müslüman kardeşlerimizin can emniyeti için mücadele ediyoruz” dedi.

“MİLLETİMİZİN DAHA REFAH ŞEKİLDE YAŞAMASININ ZAMANI GELDİ”

Ekonomik duruma değinen Özdemir; “Bugün evet, pazarda bir pahalılık var. Markette bir pahalılık var. Bunu reddedersek kendimizi inkar etmiş oluruz. Kiralarımızı evet ödemekte zorlanıyoruz ama emin olun ki bu zorlukların en büyük sebebi, Türkiye’nin kuşatılmak isteniyor olması. Türkiye’nin ikinci bir bağımsızlık mücadelesini veriyor olması. 90’lı yılları hepimiz hatırlıyoruz. Çok ilkel bir ülkeydik. 90’lı yıllarda çöp birikintileri, vahşi depolama şeklinde biriktirilir, orada biriken metan gazının patlaması nedeniyle insanlar ölürdü. Çöp dağlarından, susuzluktan ve birçok sıkıntıdan insanların imanı gevremişti. Türkiye’nin altyapı noktasında eksiği kalmadı. Altyapı bitti, milletimizin zenginleşme dönemi başladı. İnşallah bundan sonraki süreçte milletimizin daha refah şekilde yaşamasının zamanı geldi” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER