AK Partili adaylardan İnebolu ziyareti

AK Partili adaylardan İnebolu ziyareti
banner13
banner3

AK Parti Kastamonu Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında İnebolu'ya ziyarette bulundu.

İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay'ı makamında ziyaret eden AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve Milletvekili adayları Halil Uluay, Fatma Serap Ekmekçi ve Mehmet Umur, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Adaylar daha sonra, muhtarlar ve Ak Parti teşkilatı ile İnebolu Belediyesi Osman Sungur Tesislerinde düzenlenen iftar yemeği programında bir araya geldi.

İftar Yemeğinin açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü; “Kastamonu’muza Türkiye’mize hayırlı olsun. Seçim çalışmalarını İnebolu’dan başlatmanız İnebolu Ak Parti teşkilatı olarak bizleri onurlandırdı. İnebolu vefalıdır, İnebolu davasına sevdalıdır. Nitekim 24 Haziran 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhur İttifakına %73.6 Milletvekilliği seçiminde Ak Parti’ye %63.3 oy vererek liderine ve davasına sahip çıkmıştır. Ülke tarihinin en önemli seçimi olan ülkemizin kazanımlarının devamı açısından ülkemizin bağımsızlık mücadelesi oldukça önem arz eden 14 Mayıs seçimlerine oy oranımızı daha da yukarılara taşımak için Ak Parti İnebolu teşkilatı olarak var olarak var gücümüzle çalışacağız ve Kastamonu’dan üç vekilimizi TBMM’ye uğurlayacağız. Bunun için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve siz vekillerime söz veriyoruz.” diye konuştu.

KASTAMONU- İNEBOLU YOLUNUN HIZLI BİR ŞEKİLDE BİTİRİLMESİ İÇİN SÖZ İSTİYORUZ

İnebolu’nun kalkınması için 2 projenin çok önemli olduğunu vurgulayan Kömürcü “Birincisi Öğretmenevinin karşı kısmına yapılacak dolgu projesinin yapılmasını arzu ediyoruz. Sayın vekillerimiz bu dolgu alanı bizim için neden önemli kısaca arz etmek istiyorum. İnebolu’da otopark büyük problem bunun yanı sıra meydan eksiğimiz var. İnebolu halkının oturup zaman geçireceği denizle buluşabileceği kafelerin, restoranların olacağı güzel bir millet bahçesine ihtiyacı vardır. Yine yapımına 2016 yılında başlanan Kastamonu-İnebolu yolunun hızlı bir şekilde bitirilmesi için siz kıymetli vekillerimizden söz istiyoruz.”dedi.

İNEBOLU’DA 3-0’I HEP BERABER ÇIKARACAĞIZ

İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay; ‘’ Seçim zamanı bizim mücadelemizin tekrar başladığı bayram günlerimizden bir tanesidir. İnşallah hep beraber bu seçimde de Kastamonu’yu 3-0 yapacağız. Çünkü bizim partimiz vefalıdır, yeter ki küsmeyelim ve davamızın yolunda devam edelim. Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği seçim vakti, vakit yapacaklarımızın hemen yapma vaktidir.  Allah’ın izniyle bizde İnebolu’da sizlerin desteği ile hem ilçe merkezinde oy oranımızı arttıracağız hem de köylerimizde oy oranımızı arttırarak Allah’ın izniyle İnebolu’da 3-0’ı hep beraber çıkaracağız. Bugün vekillerimizle sahadaydık, ilçemizde bize karşı bir tevazu var hep beraber inşallah hep beraber bu 3-0’ı çıkarabileceğimizi bizim üzerimize düşenin yapabileceğimizi gördük. Sizlerden de köylerden destek istiyoruz.  Hangi köyden firesiz %100 oy çıkarsa ben Belediye Başkanı olarak, vekillerimin adına söz veriyorum size, biz o köyün ne ihtiyacı varsa bir seferlik yapacağız ve ondan sonrakini de bir dahaki sefere yapacağız inşallah. Biz yüz akıyla elimize listeyi aldığımız zaman Ankara’ya gittiğimiz zaman veya İGM toplantılarına gittiğimiz zaman bizde sizden hizmet istiyoruz dediğimiz zaman rahatlıkla alabileceğimiz durumdayız. Biz sizlere söz veriyoruz, bizimde sizden isteğimiz sizin bizi desteklemeni ve Allah’ın izniyle İnebolu’da oy oranımız %73’dü bunu artırmamızdır. Durmak yok yola davam… ‘’ dedi.

İNEBOLU, İLİMİZİN ONURLA TAŞIDIĞI ÖZELLİKLERİNDEN BİRİDİR

Tanıtım toplantısında konuşan AK Parti 28. Dönem 2. Sıra Milletvekili Adayı Serap Ekmekçi; “İnebolu’nun mis havasını soluyup, denizinden çıkan eşsiz lezzette balığını tadıp, emsali olmayan doğasına adım atıp da İnebolu’ya sevdalanmamak mümkün mü?, İnebolu, 1800’lü yılların sonunda ve 1900’lerin başında “ticaret şehri” idi. İnebolu Limanı sadece yurtiçi değil yurtdışına açılan bir ihracat ve ithalat kapısı idi. Ülkemizin önde gelen iş insanlarının vaktiyle yollarının İnebolu’dan geçmesi rastlantı değil. Yumurtadan ayakkabıya, meyveden orman ürünlerine kadar ticaret gürül gürüldü. Osmanlı’nın ilk ticaret odalarından birinin İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası olması, ilimizin onurla taşıdığı özelliklerinden biridir. İnebolu ve sahil ilçelerimizin teşvik düzenlemesinde en yüksek teşvik olan 6’ncı bölge teşviklerinden yararlanması için gayret göstereceğim. 6’ncı bölge olursa hem sahilimizdeki girişimcilerimizin yatırımları artar hem de dışarıdan yatırımcı çekmek olası olur. Bu sayede göç durur hatta göç alır. 1880’lerin sonunda yapımına başlanan İnebolu Limanı, günümüze kadar geçen sürede çeşitli evrelerden geçti. İlimizin hep hayali, demiryolu ile bağlantısı kurulacak olan İnebolu Limanı sayesinde Kastamonu’nun ekonomide aşama kaydetmesidir. İnebolu Limanı önemini kaybetmedi ve Kastamonu’nun İnebolu’dan güç alarak dış ticaret merkezi illerden olması hayali sönmedi. Türkiye Yüzyılı olarak ifade ettiğimiz önümüzdeki dönemde ilimizin ve İnebolu’nun ve İnebolu Limanının yeniden şaha kalkacağından şüphe duymuyorum. ‘’

İNEBOLU’DA BALIKÇILIK SEKTÖRÜNÜ GELİŞTİRMEK İÇİN ÇABA HARCAYACAĞIZ

Milletvekili adayı Ekmekçi; ‘’ Kastamonu-İnebolu karayolu 11 milyar 455 milyon TL bütçesi ile halihazırdaki karayolu projeleri içinde 7’nci, başlangıç yılı itibarı ise birinci sırada. Bu projenin öngörüldüğü sürede tamamlanması için elimizden geleni yapacağız.  İnebolu’da balıkçılık sektörünü geliştirmek için çaba harcayacağız. Balıkçı barınağı konusu ile özel olarak ilgileneceğiz. İnebolu’da düz arazi sorunu olduğunu biliyorum. Kamu kurumları arasındaki işbirliği ile bu yönde de olumlu adımlar atılmasına öncü olacağız. Elbette turizm altyapısı da önceliğimiz olacak. İnebolu’nun turizmde geçmişteki günlerine kavuşması için sizlerle elbirliği ile çalışacağız. Seracılığa verilen desteklerin artırılması diğer bir çalışma alanımız olacak. İstanbul başta olmak üzere, temiz ve sağlıklı gıda peşinde koşan vatandaşlarımızı İnebolu sebzelerine ve meyvelerine doyuracağız. İnebolu markasını sağlıklı ve doğal gıdanın baş adreslerinden biri haline getirmek için üreticilerimizle dur duraksız çalışacağız. İnebolu’nun eğitim ve sağlık alanlarında, afetlere karşı dirençli hale gelmesi yolunda da emek vereceğiz. İnebolu’nun kızı sayın beni, İnebolu’nun vekili sayın. Bir ayağım TBMM’de ve bakanlılarda, diğer ayağım sahilimizin bu güzide insanlarının yanında olacak. Söz veriyorum. Yanılmayacaksınız. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Kastamonu’nun çok partili sistemdeki ilk kadın vekilinin içinden geldiği topraklar ve insanlar, canımız Kastamonu için sizlerin el birliği ile neler yaptığını hep beraber göreceğiz. ‘’  diye konuştu.

İNEBOLU’NUN DOLGU, OTOPARK VE KASTAMONU-İNEBOLU YOLU GİBİ MESELELERİ VAR

AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Halil Uluay: “Saha gezilerimizde İnebolu’nun birçok sorunu dile getirildi. İnebolu’nun dolgu meselesi, otopark meselesi, Kastamonu- İnebolu yolu gibi meseleleri var, köy yolu sorunumuz var bunların hepsini inşallah zaman içerisinde hal olacaktır. Tabi bu hizmetler niçin olmuyor yada neden bu hizmetler bitmiyor, Kastamonu- İnebolu yolu neden şimdiye kadar bitmiyor diye bazen serzenişler olabiliyor ama zor bir coğrafyada yaşıyoruz, hem siyaset, politika zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Allah bir daha bir daha göstermesin bir sel felaketi yaşadık. En yoğun seli de Bozkurt, İnebolu, Azdavay, Cide ve Küre yaşadı. Yaşanan bu sel felaketi olmasaydı ve bu sel felaketinde harcanan paralarla Kastamonu- İnebolu yolu biter miydi, biterdi ve başka yatırımlar bile gelirdi. Bazen yola yola çıkıyorsunuz ve bir proje yapıyorsunuz o projeyi gerçekleştirirken başka engeller çıkabiliyor. Bizler AK Parti’ye gerekli desteğimizi şimdiye kadar verdik. İnşallah bundan sonra da özellikle 14 Mayıs’ta çok ciddi bir destek vereceğimizi hemen eminim. Bundan önceki seçimlerde de başarılar elde ettik. Bu dönemde daha fazla başarı elde edeceğimize inanıyorum. Bu dönem yanımızda MKYK üyemiz de var. İnşallah onun da bize vereceğiniz destekle çok rahat bir şekilde 3-0’ı elde edeceğimize inanıyorum. AK Parti’de hizmetinin sürekli her geçen gün daha kalitelisini üretmektedir. Sürekli insanların karşısına, halkımızın karşısına, karşısına sürprizlerle çıkan bir partidir. Bu dönem hem MYKY üyemizi Kastamonu’ya gönderdi hem de kadın milletvekilimizin seçme fırsatı verdi. Seçim siyasi manada iki tane büyük sürpriz yaptı ve iki tane bu iki büyük sürprizi de Kastamonu halkının da nezdinde çok güzel karşılığı olduğunu gördük, görüyoruz. İnşallah bu karşılığı 14 Mayıs’ta da göreceğimize inanıyorum. İnşallah milletvekilleri noktasında başarı elde edeceğimizden eminim ancak bizim asıl hedefimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın çok büyük bir oy oranıyla Kastamonu’dan seçilmesidir. Çok büyük oy oranıyla Türkiye’de seçileceğinden ben eminim. Türkiye’nin birçok deprem bölgesinde de gezme fırsatımız oldu. Türkiye’nin birçok ilinde değişik vesilelerle temaslarımız oldu. Cumhurbaşkanımıza gerçekten çok büyük bir teveccüh var. Bu bir dava meselesi, bu ülke meselesidir.  Gençlerimiz, çocuklarımızın meselesi bu gözle bakarak hep beraber inşallah bu başarıyı elde edeceğimize ben inanıyorum Teşkilatımızda da bu vaziyet hiçbir zaman kaybolmadı. Her geçen gün artarak devam ediyor. İnşallah sizlerin bu gözlerindeki heyecan bizleri 15 Mayıs sabahı çok daha değişik bir ülkeye uyanmamıza sebep olacaktır. Vesile olacaktır. Hepinize şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

SAHİL İHMAL EDİLMİYOR, BİZ SEÇİM STARTIMIZI İNEBOLU’DAN YAPTIK

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Umur; ‘’ Bizim burada sahada çalışmamız tek sebep 14 Mayıs tarihi gündür, hem dünya lideri Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızın Cumhurbaşkanlığı seçimi hem de Milletvekilliği seçimleri için dün il başkanımızın önderliğinde Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi'nde kurbanımızı keserek bismillah dedik.  Yıllardan beri İstanbul’da, Ankara’da başkanlarımızın bizlere geldiğinde Sahil ihmal ediliyor diye gibi konuları konuşuyor,  bizde dedik ki sahil ihmal edilmiyor. Biz seçim startımızı İnebolu’dan yaptık ve bugün İnebolu’da sahayı gezdik, dolaştık ve gerçekten de sahadaki tüm İnebolulu hemşehrimiz bizi bağrına basıyor ve inşallah 14 Mayıs akşamı yeni bir tarih yazmaya hazırız. Allah’ın izniyle biz bu tempoyla tam saat pres yaparak birlikte başaracağız ve birlikte güçlüyüz ilkesi ile çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül kalmamak adına 14 Mayıs seçimleri için "Kader Gayrete Aşıktır." Sloganımızla canla başla çalışarak hem Cumhurbaşkanımızı, hem de Kastamonu’daki 3 milletvekili adayımızla birlikte mecliste sizleri temsil etmek üzere karşınızdayız. Biz hizmete talibiz, eğer siz bizi gerçekten bu konuda destek verip sahada tam pres çalışarak netice aldığımız gün tüm muhtarlarımızın o özel, tüzel, günlük, güncel ne sorunları varsa bunların giderilmesi bu bizim boynumuzun borcudur. Biz bu zamana kadar ne söylediysek sözümüzün arkasındayız. Bizde söz verildiyse o söz yerine getirilir. Bizim her zaman ilkemizde şu var, Yaparsa AK Parti Yapar.  ‘’ dedi.

İSTEDİĞİMİZ HEDEFE ULAŞMAK İÇİN SİZLERDEN İNEBOLU SÖZÜ İSTİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ise şunları söyledi:’’ Bugün biz Türkiye tarihinin en önemli seçiminden biri olan 14 Mayıs seçimlerinin arifesindeyiz. Bugünü İnebolu’dan 3 milletvekili adayımızla birlikte meşalesini yaktık. Kurtuluş Savaşının en önemli mihenk taşlarından biri olan İnebolu ilçemiz bizim için, Türkiye için, İstiklal ve İstikbal için önemli olan bir ilçeden 3 milletvekili adayımızı yola çıkardık. İstiklal yoluna çıkanlar hedefine ulaştı mı? bugüne kadar, İnebolu hemşehrilermiz ulaştırdı dimi hepsini, inşallah biz bugün buradan 3 tane milletvekili adayımızı İnebolu’muzdan yola çıkardık. İnşallah hedefe de İnebolulu hemşehrilerimiz sayesinde ulaştıracağız. Yeni dönemde yeni 3 yeni milletvekilimizin de daha iyi hizmet yapmak adına,  daha çok çalışacaklarına ve daha çok mücadele edeceklerine inanıyorum. Bu heyecanı adaylarımızda görüyoruz, inşallah bunu da 14 Mayıs’ta göreceğiz. Burada bu değerli muhtarlarımıza büyük görev düşmektedir, ne zaman ülkemiz dara düşse İnebolu hemşehrilerimiz sağına, soluna bakmadı ve hemen bir adım öne çıkmıştır.  Ülkemiz, milletimiz, devletimiz için hiç tereddüt etmeden her zaman bir adım önde yer almıştır.  Onun için şunu biliyoruz,  2018 seçimlerinde aldığımız milletvekili %63 oy oranı, %73’de Cumhurbaşkanlığında almış olduğumuz oy oranıdır.  Ben buradan Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarıyla ve sizlerin gönlünden geçen ve başaracağımıza inandığımız bir sözü de almak istiyoruz. Biz İnebolu’da bu %63’ü %80 yapmak istiyoruz %73’de %90 yapmak için sizlerden İnebolu sözü istiyoruz. Özlüce’den, Evrenye’den, İnebolu’da bir sürü kahraman köyümüz var, hepsi yürekli, cesaretli, inançlı, Cumhurbaşkanımızın yanında duran ve vatanı için devleti için, bayrağı için canını feda etmek için hazır olan insanlar var. Biz İnebolu’dan sözümüzü aldık hepsine inanıyorum. Allah razı olsun. Ben hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde hem milletvekili seçiminde de İnebolu’dan oylarımızı arttıracağız ve bunu burada da görüyoruz.  Aziz milletimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Önce Allaha sonrada aziz milletimize güveniyoruz. ‘’

DOLGU ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ, CEZAEVİNİ MERAK ETMEYİN

İl Başkanı Ünlü sözlerini şöyle sürdürdü; ; ‘’ 14 Mayıs’ta öğle bir İnebolu’dan tokat vuracağız ki bir taraftan transilvanya’dan duyulacak bir taraftan Amerika’dan ve bir taraftan İsrail’den duyulacak. Yaparsa AK Parti Yapar lafını biz boşuna hiçbir zaman söylemiyoruz.  Bugün Kastamonu- İnebolu yolumuzun tamamlanması durumu noktasında milletvekili adaylarımız seçildikten sonra oradaki istediklerimizi alabilmemiz adına 3 tane milletvekili Kastamonu’da iktidar partisinden temsilliyeti son derece önemlidir.  5 yıl önce hayal bile edemediğimiz doğalgazımıza İnebolu kavuştu, Cumhurbaşkanımızın ve AK Partimizin sayesinde İnebolu’ya geldi. Hayal dediğimiz şeyleri tek tek gerçekleştireceğiz. İnebolu’daki bu DOLGU çalışmalarını yakından takip ediyoruz, CEZAEVİNİ merak etmeyin. İnebolu yolumuz gibi projeler bunlar bizim öncelikli hedeflerimizdir. Kastamonu – İnebolu yolu hem Kastamonu’muz için hem de İnebolu’muz için bu yolun birbiriyle bağlanması son derece hem ticari anlamda hem de Turizm anlamında hem ülkemizin Kuzey, Güney, asrının bağlanması anlamında önemlidir.  Biz 3 vekilimizi meclise gönderdiğimizde Kastamonu adına ve partimiz adına büyük kazanımlarımız olacak. Bakın üç tane pırıl pırıl milletvekili adayımız var. Hepsi birbirinden değerli. Biz üç milletvekili adayımızı Kastamonu’muz için, davamız için, milletimiz için Kastamonu’nun güçlü temsiliyeti için, ‘Üç vekil ile güçlü temsiliyet’ diyoruz. Kastamonu üç sıfıra yürümeye hazır. 14 Mayıs akşamında sandıkları, sandıklardan büyük zafer elde edeceğiz. ‘’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER