AK Parti'de Kömürcü güven tazeledi

AK Parti'de Kömürcü güven tazeledi
banner13
banner3

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İnebolu İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’nde Mehmetali Kömürcü tek aday olarak girdiği seçimde yeniden ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi.

Elisa Park Düğün Salonu’nda geniş katılım ile gerçekleştirilen kongreye AK Parti İl Koordinatörü Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü, İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık, Küre Belediye Başkanı Salih Turan, Kastamonu İGM Başkanı Güray Parçal, önceki dönem ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Kongre Divan Başkanı İl Koordinatörünü Bursa Milletvekili Mustafa Esgin yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi.  

‘’AK PARTİ KONGRELERİ YENİLENMENİN VE TAZELENMENİN BİR BAŞLANGICIDIR’’

Bursa Milletvekili Esgin; “Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak bir dava ruhu ile bugün İnebolu’dayız. İstiklal Yolunda hidayetin şehri olan İnebolu’dayız. Kayık ve kağnın mucizeler yarattığı Şerife Bacıların diyarı İstiklal Madalyalı tek İlçe olan İnebolu’dayız, yiğit İnebolu’dayız, Allaha hamdolsun olsun ki Yiğit İnebolu’dayız ve yiğit İneboluluların evlatları ile beraberiz. Türkiye’nin partisi olarak yeni bir döneme kucak açıyoruz. AK Parti kongreleri yenilenmenin ve tazelenmenin bir başlangıcıdır. AK Parti kongreleri birliğin ve beraberliğin sembolü olan süreçlerdir. İnebolu’da bunu yaşadık belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve teşkilatımız önemli bir seçim başarısına imza attılar. İnşallah 2023’de daha sonra da 2024’de Kastamonu olarak çok büyük başarıları bu çok önemli ilimizden bekliyoruz ve buna da inancımız tamdır. Hep birlikte birlik ve beraberlik içinde mücadele edersek İnşallah 19 ilçe ve Kastamonu merkezinde de inşallah belediyeleri hep birlikte büyük bir birlik ve beraberlik içinde ruhu içerisinde alacağımızı inancımız tamdır.”

 ‘’YİĞİT İNEBOLU’MUZ İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM’’

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü yaptığı konuşmada; ‘’Partimizin kurulduğu günden bu zamana kadar gerek yer alarak, gerekse oyları ve dualarıyla samimiyet ve gayretleriyle partimizin desteğini esirgemeyen değerli teşkilat üyelerimize ve bu dava destek veren hemşehrilerime sonsuz teşekkürler ediyorum. Önceki dönemde onur ve gurur vererek çalıştığımız İlçe gençlik kollarına, kadın kollarına bugüne kadar partimize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu dava da öncülük etme bayrağını taşımak bize bir dönem daha nasip oldu. Tekrar devraldığımız bu bayrağı yeni kadrolarımızla daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülünde 2023- 2053-2071 hedefleri emin adımlarla ilerlerken gönüller kazanarak AK Parti ailesini daha geniş dalgalara taşımak için mücadele edeceğiz. İnandığımız yolda Belediye Başkanımız sayın Mustafa Huner Özay ile birlikte yürürken yiğit İnebolu’muz için elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz veriyorum. ‘’ dedi.

İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay kongre konuşmasında ise şu ifadeler yer verdi:

‘’GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN NE DEMEK OLDUĞUNU BİZ İNEBOLU’YA GÖSTERDİK’

Başkan Özay; ‘’ Biz İnebolu’da 2019 yılının başında arkadaşlarımızla beraber inandığımız bu yol diyerek bir kar topu gibi yuvarlanarak çoğalarak bu günlere geldik.  Bizim burada kadın kollarımızın bize desteğini yadsıyamayız. Şerife Bacılar sahada olmazsa bizlerin başarılı olması mümkün değil. 31 Mart 2019 seçimlerinden sonra AK Partimizin şerefli bayrağını dalgalandırmaya başladık ilçemizde. Biz burada ne kazandık, daha önceleri bizimle beraber oturamayan bizimle beraber aynı masalara gelemeyen kahvede bile selamlaşamayan arkadaşlarımız Allah’a şükür olsun ki bugün hep beraber burada otuyoruz. Gönül Belediyeciliğinin ne demek olduğunu biz İnebolu’ya gösterdik. Allaha sonsuz şükür ve hamd ediyorum ki bizlere bu günleri gösterdi. İnşallah bundan sonraki seçimlerde de bu kartopu büyüyerek çığ şeklinde büyüyecek ve İnşallah 2023’de Cumhurbaşkanlığı seçiminde ve 2024’de belediyeler seçiminde. Biz İnebolu üzerinde ve Kastamonu üzerinde ve Türkiye genelinde AK Parti’mizin bayrağının dalgalanacağı gönül belediyeciliğini herkes tarafından hissedileceğini hissediyoruz. İnşallah bunu da hep beraber buradaki bayanlarla, gençlerle ve sizlerle beraber hep beraber hem içerimizde İnşallah İnebolu’da olduğu gibi her yerde bayrağımızı dalgalandıracağız. İnebolu Belediyemizin kapısı İnebolu’nun içine de İnebolu’nun dışına da gücümüzün yettiği her yere açık sizler her zaman bekliyoruz. Elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.  ‘’ diye konuştu.

Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut ilçe başkanı Mehmetali Kömürcü, yeniden seçilerek güven tazeledi. Kömürcü’nün yönetiminde şu isimler yer aldı: Sedat Kan, Kadir Yıldırım, Taner Ergin, Emrah Nalbant, Adem Mahmutoğlu, Cafer Yıldız, Musa Yılmaz, Ferdi Eren, Nedim Aksakal, Sadullah Civelekoğlu, Hasan Güray Civek, Adem Eryılmaz, Beyza Denizgezen, Neriman Hız

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER