Erkekarpa Köyü’nde elektrik çilesine son

Erkekarpa Köyü’nde elektrik çilesine son
banner13
banner3

Yıllardır elektrik hattını Doğanyurt’tan alan Erkekarpa Köyü’nde elektrik kesintisi gibi birçok çilenin sonuna gelindi.  Erkekerpa Köyü Muhtarı Yaşar Denizgezen, elektik hattı ile ilgili yıllardır verdiği mücadeleyi sonunda kazandı. Erkekarpa Köyünün elektriği İnebolu sahil hattına bağlanıyor.

Erkekerpa Köyü Muhtarı Yaşar Denizgezen gazetemize yaptığı açıklamada “Köyümüzde elektrik kesintisini sıklıkla yaşıyorduk. Özellikle kış aylarında İnebolu’da birçok noktada elektrik varken bizim köyümüzde elektrik olmuyordu. Bu sorunu çözmek için çok mücadele verdik. Sayın Kaymakamımızın girişimleri ile köyümüzün elektrik bağlantı sorunu çözüme kavuşacak. İnşallah bu kış daha önceki senelerdeki yaşadığımız sıkıntıları yaşamayacağız. ‘’ dedi.

İNEBOLU MYO DA AYDINLANACAK

Erkekarpa Köyü’nün elektrik hattının İnebolu ilçesine bağlanmasıyla İnebolu Meslek Yüksekokulu’nun da elektrik sorunu çözüme kavuşmuş olacak.

Doğanyurt hattında yaşanan en ufak bir sıkıntıda elektrikleri günlerce kesilen, jeneratörler ile kışı geçiren İnebolu Meslek Yüksekokulu’nun da elektriği artık İnebolu ilçesinden gelen hattan sağlanacak.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih Çelebioğlu
Salih Çelebioğlu - 1 yıl Önce

Emeği geçen herkese teşekkürler köylümüzün bir sorununu da çözüldüğü için köylümüz adına teşekkürler.

SIRADAKİ HABER