Özlem Keskin’in öyküsü birinci oldu

Çağdaş Kalemler Öykü Ödülünde birinci “Meliha” isimli öyküsü ile Özlem Keskin oldu.

Özlem Keskin’in öyküsü birinci oldu
banner13
banner3

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Trabzon Şubesi tarafından bu yıl ilki İbrahim-Hatun Genç anısına düzenlenen, Çağdaş Kalemler Öykü Ödülünde birinci 407 öykü arasından “Meliha” isimli öyküsü ile İnebolulu eğitimci yazar Özlem Keskin oldu.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Trabzon Şubesi tarafından bu yıl ilki İbrahim-Hatun Genç anısına düzenlenen Çağdaş Kalemler Öykü Ödülü sonuçları belli oldu.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Trabzon Şubesi tarafından yapılan açıklamada; ‘’Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Trabzon Şubesi tarafından bu yıl ilki İbrahim-Hatun Genç anısına düzenlenen Çağdaş Kalemler Öykü Ödülü sonuçları belli oldu. 407 başvurunun olduğu bu süreçte katılımcılarımıza ve seçici kurulumuza sonsuz teşekkür ederiz.  Sunay Akın, Prof. Dr. Sinan Kayalıgil, Melike Şenyüksel, Esmahan Devran İnci ve Namık Somel’den oluşan Seçici kurulumuz tarafından “İçerik, anlatım, dil ve özgünlük” çerçevesinde yapılan değerlendirme sonucunda; Birinciliğe “Meliha” isimli öyküsü ile Özlem Keskin; İkinciliğe “Bitmeyen Senfoni” isimli öyküsüyle Ayla Burçin Kahraman; Üçüncülüğe “Kırmızı Kapı” isimli öyküsü ile Nuray Elçin; Mansiyon ödülüne ise “Koku” isimli öyküsü ile Murat Yurdakul değer görülmüştür. Seçici kurulumuza ve katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Ödül töreni, 29 Ekim 2021 tarihinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Trabzon Şubesi olarak düzenleyeceğimiz “Cumhuriyet Balosu” esnasında yapılacaktır.’’ denildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER