İnebolu Festivali 7-8-9 Ağustos’ta

İnebolu Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali Kastamonu Valiliği Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 2020 Yılı Festival ve Yerel Etkinlikler takviminde yayımlandı. Festival 7-8-9 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleşecek.

İnebolu Festivali 7-8-9 Ağustos’ta
banner13
banner3

Kastamonu Valiliği Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 2020 Yılı Festival ve Yerel Etkinlikler takvimi açıklandı.
İnebolu Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali Kastamonu Valiliği Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 2020 Yılı Festival ve Yerel Etkinlikler takviminde yayımlandı.
İnebolu Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 2020 Yılı Festival ve Yerel Etkinlikler takviminde 7-8-9 Ağustos 2020 olarak belirlendi.
2009 yılından beri yapılan İnebolu Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Fstivali de etkinlik takvimi arasında yer aldı. Daha önceki yıllarda konser, sergi, yarışma ve çeşitli gösterilerin de olduğu festivalin 2020 programında nelerin yer alacağı ise netleşmedi.
2020 Yılı Festival ve Yerel Etkinlikler Takvimi ise şöyle;
DOĞANYURT KESTANE BALI
FESTİVALİ 8-9 AĞUSTOS’TA

Doğanyurt Belediyesi tarafından organize edilen Kestane Balı Festivalinin 4’üncüsü bu yıl Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 2020 Yılı Festival ve Yerel Etkinlikleri takvimine göre 8-9 Ağustos’ta yapılması planlanıyor.
ABANA KÜLTÜR SANAT VE DENİZ
ŞENLİKLERİ 26-27-28 TEMMUZ’DA

Abana’da uzun yıllardır ilçenin simgesi haline gelen Kültür, Sanat ve Deniz Şenliklerinin 36’ıncısı Kastamonu Valiliği Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 2020 Yılı Festival ve Yerel Etkinlikler takviminde26-27-28 Temmuz olarak belirlendi. Şenlikler kapsamında Konser, Sergi ikram, yüzme, dalma, motorlu sandal, ördek kapma ve yağlı direk yarışmalar yer alacak.
BOZKURT’TA KESTANE VE KESTANE BALI FESTİVALİNİN
İLKİ YAPILACAK

Bozkurt Belediyesi tarafından organize ilk kez yapılacak olan Bozkurt Kestane ve Kestane Balı Festivali Eylül ayının son haftasında yapılacağı 2020 Yılı Festival ve Yerel Etkinlikler takviminde yer aldı.
BOZKURT TOPLU PİLAV ŞÖLENİ
Bozkurt’ta 100 yılı aşkın süredir geleneksel halde yapılan Toplu Pilav Şöleni Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 2020 Yılı Festival ve Yerel Etkinlikler takviminde 2 Ağustos olarak belirlendi.
KÜRE KİLİM FESTİVALİ
7-8-9 AĞUSTOS’TA

Küre Belediyesi tarafından 2010 yılından beri geleneksel olarak düzenlenen Küre Kilim Festivali 2020 Yılı Festival ve Yerel Etkinlikler takviminde 7-8-9 Ağustos olarak yer aldı.
(Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER