Ethem Onur Bilgiç’ten 99 işlik retrospektif sergisi

Ethem Onur Bilgiç’ten 99 işlik retrospektif sergisi
banner13
banner3

İllüstratör ve grafik tasarımcı İnebolulu Hemşehrimiz Ethem Onur Bilgiç – Retrospektif isimli sergi, 6 Ocak – 30 Ocak 2023 tarihleri arasında Çankaya Belediyesi Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nde olacak.

Uzun yıllardır hem birçok farklı yayınla hem kişisel çalışmalarını sürdüren Bilgiç, bu sergisinde kariyerinin farklı aşamalarındaki üretimlerinden bir seçki hazırlamış. Plak kapakları, sinema ve tiyatro afişleri, kitap kapakları ve iç çizimleri, dergi kapakları ve çizgi roman çalışmalarından örnekler, Retrospektif kapsamında bir araya gelecek.

99 PARÇALIK BİR SEÇKİYİ SİZLERE SUNACAĞIZ

36 yaşındaki illüstratörün dördüncü kişisel sergisi olan “Retrospektif”, toplamda 99 parçalık bir seçki içeriyor. Bilgiç, sosyal medya hesabından heyecanını şu sözlerle paylaştı: “6-30 Ocak 2023 tarihlerinde Ankara’da, Çankaya Belediyesi Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nde dördüncü kişisel sergim gerçekleşecek. Bugüne kadar yaptığım 99 parçalık bir seçkiyi size sunuyoruz. Çok heyecanlıyım, herkesi beklerim.”

6 Ocakta başlayan sergiden ilk fotoğraflar da Çankaya Kültür Sanat’ın sosyal medya hesaplarından “İllüstratör ve grafik tasarımcı Ethem Onur Bilgiç’in illüstrasyonlarının yer aldığı ‘Retrospektif’ sergisi 30 Ocak 2023 tarihine kadar Zülfü Livaneli Kültür Merkezi’nde ziyaret edebilirsiniz,” sözleriyle paylaşıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Ergün
Ali Ergün - 1 yıl Önce

Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

SIRADAKİ HABER