Sahilin İlk Shell İstasyonu Bozkurt’ta Açıldı

Ahmet Rüzgar ve oğlu Selim Rüzgar'ın sahibi olduğu Artok Petrol Shell markasıyla Bozkurt ilçesinde hizmete girdi.

Sahilin İlk Shell İstasyonu Bozkurt’ta Açıldı
banner13
banner3

İnebolulu hemşehrimiz İş adamı Ahmet Rüzgar ve oğlu Selim Rüzgar'a ait Artok Petrol SHELL Akaryakıt istasyonu Bozkurt’ta hizmete açıldı.

Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık, Abana Belediye Başkanı Yunus Akgül, İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, AK Parti ilçe Başkanı Utku Eren, Siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda davetlinin katılımı ile açılışı gerçekleştirilen istasyonda market ve Kahve Dünyası hizmeti de verilecek.

Açılışa katılan ilçe Bozkurt, Abana ve İnebolu Belediye Başkanları açılış konuşmaları gerçekleştirdi.

Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık,’’ Dünya markası bir marka ile İlçemize kazandırıldığı için Ahmet Rüzgâr Bey’e çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlara vesile etsin bol kazançlar versin ve İlçemize hayırlı uğurlu olsun’’ diye konuştu.

İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay; ‘’ Ahmet Rüzgâr Bey’in açmış olduğu Shell İstasyonu Bozkurt’umuza, Abana’mıza, İnebolu’muza Kastamonu’muza hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız bol kazançlar nasip etsin kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ’’dedi.

Abana Belediye Başkanı Yunus Akgül, ’’Shell İstasyonu hem Abana’ya hem de Bozkurt’umuza hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar diliyorum’’ ifadesini kullandı.   

Programın açılış konuşmasını yapan Shell İstasyon İşletmecisi İşadamı Ahmet Rüzgâr, Bozkurt’ta böyle bir yatırım yapmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek, ikinci Shell İstasyonunu İnebolu’ya da kazandıracağını söyledi.  

Açılış töreni ikramların ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER