Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü’nde tarih güncellemesi yapıldı

9 – 12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek İnebolu – Kastamonu arası Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü 8 – 11 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü’nde tarih güncellemesi yapıldı
banner13
banner3

İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın pandemi nedeniyle ülkemizde almış olduğu tedbirler kapsamında düzenlenecek Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü bu yıl sadece Kastamonu ili veya ilçelerinde ikamet eden ve Türkiye Dağcılık ve İzcilik Federasyonu’ndan ferdi veya kulüp lisansı bulunan sporcularla icra edilecektir.

Gelecek yıllarda gerçekleştirilecek Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü organizasyonlarına pandeminin seyrine göre ülke genelinden katılımcı kabul edilecektir.

24 – 31 Mayıs 2021 tarihleri arasında başvuru kabul edilecek Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü’ne söz konusu kriterleri taşıyan ve başvuruda bulunmak isteyen katılımcılar, başvuru belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzden temin edebileceklerdir.

İSTİKLAL YOLU BİSİKLET YARIŞI DA 8 HAZİRAN’DA YAPILACAK

8 – 11 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek “İstiklal Yolu Bisiklet Yarışı” 8 Haziran Salı günü yapılacak.

İnebolu – Kastamonu arası düzenlenecek yarışlar 8 Haziran Salı günü saat 9.30’da İnebolu’dan başlayacak ve Kastamonu İl Özel İdaresi önünde son bulacak.

Organizasyonun teknik toplantısı ve kayıtları 7 Haziran Pazartesi günü 16.00 – 18.30 saatleri arasında İnebolu Belediye Başkanlığı hizmet binasında yapılacak.

İlk üçe giren sporcuların kupa – madalya ve para ödülü ile ödüllendirileceği İstiklal Yolu Bisiklet Yarışı “UCI” kurallarına göre gerçekleştirilecek.

Yarışlar 17 – 19 yaş Genç Erkekler – 19 – 29 yaş Büyük Erkekler – 30 – 42 yaş Master A Erkekler ve 43 yaş üstü Master B Erkekler kategorilerinde düzenlenecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER