İnebolu ilçesinde acı olay… Belediye personeli Hakan Kök, Karaca Mahallesi’nde ikamet ettiği evinde hayatına son verdi.
İnebolu Belediyesi personellerinden Hakan Kök, Pazar günü gecesi ilk belirlemelere göre silahla yaşamına son verdi. Meydana gelen acı olayın ardından bölgeye ekipler sevk edildi.
Olayın kesin nedeninin belirlenmesi için inceleme sürecinin devam ettiği bildirildi.
Nakliyeciler Kooperatifi eski başkanı merhum Ali Kök’ün oğlu Hakan Kök, ilçemizde güler yüzlü ve sıcak kanlı kişiliğiyle her kesimin sevgisini kazanmıştı. Karayolları ve Belediye’de şoförlük işi ile uğraşan iki çocuk babası Hakan Kök’ün genç yaşta vefatı, ailesini ve sevenlerini derin yasa boğdu.
Hakan Kök’ün cenazesi otopsi işlemlerinin ardından 29 Haziran Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Karaca Mahallesi Mezarlığı’na gözyaşları arasında toprağa verildi.
Acı olayda kaybettiğimiz Hakan Kök’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.
BAŞKAN UZUNER’DEN TAZİYE MESAJI
İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, yayımladığı mesajda üzüntüsünü dile getirdi. Başkan Uzuner mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İnebolu Belediyesi ailesinin kıymetli bir ferdi olan çalışma arkadaşımız Hakan Kök’ün vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Kurumumuza sunduğu hizmetler ve özverili gayretleri ile her zaman takdirle anacağımız değerli mesai arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ederim. Belediyemizin ve İnebolu halkımızın başı sağ olsun.”



