Yeşilöz yolundaki derin göçükler korkutuyor

Yeşilöz yolundaki derin göçükler korkutuyor
banner13
banner3

İlçemiz Yeşilöz Mahallesi yolundaki çökme ve bozukluklar aylardır yapılmıyor. Şiddetli yağışların ardından eriyen kar sularıyla daha da derin yarıkların oluştuğu yoldan geçen mahalleliler sorunun çözümü için yetkililere seslenerek “Ne bekleniyor acaba? İlla bir kaza illa bir can kaybımı yaşanmalı?” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Yıllardır bozuk yolun kahrını çeken, 2019 yılının Ağustos ayında sıcak asfalta kavuşan vatandaşların hevesleri kursaklarında kaldı. 4 kilometrelik yolun belirli kısımlarında oluşan göçükler zamanla daha da derinleşti. Ayrıca 4 köye gurup yolu olarak ulaşım hizmeti Windows 11 lisans satin al sağlayan yol üzerindeki göçmeler nedeniyle vatandaşlar tedirginliklerini sosyal medyadan paylaşarak seslerini duyurmaya çalıştı.

İLLA BİR KAZA İLLA BİR CAN KAYBIMI YAŞANMALI?

Sosyal medya hesabından yolun Mahallenin fotoğraflarını paylaşarak yetkililere tepki gösteren Muhittin Kara; ‘’ Yaklaşık 6 aydır böyle, tamam hasar büyük hemen yapılabilecek bir şey değil ama en azından teker basacak dolgu yapılsın. Şarampolle yarık arasından araç geçmiyor, her şeyden önemlisi uyarı levhası dahi yok. Ne bekleniyor acaba? illa bir kaza illa bir can kaybımı yaşanmalı?, Önümüz bayram ve bu grup yolunda trafik yoğunlaşacak. Yolun durumunu bilmeyen için büyük tehlike!, Neyse ben bu yolu haftada bir kullanıyorum ve rahatsızlık duyuyorum. Grup yolunu her gün kullanan arkadaşlarımızın sesi çıkmadığına göre rahatsız değiller sanırım...’’

NE BİR İŞARET VAR NE UYARI TABELASI VAR

Ferdi Şafak; ‘’Kesinlikle kim sorumluysa o yapmalı. Uzun süre önceden beri orasının bu hale geleceği belliydi. Bu zamana kadar yapmamaları büyük ayıp bence. Belediyeye sorsan onlar diyor biz yapmadık orayı. Tamam siz yapmadınız ama orası bir mahalleye giden tek yoldur. Madem öyle sorumlu belediyedir. En azından geçici çözüm bulmalılardır. Geçen hafta cenaze için memlekete geldim, babam önceden uyarmasa ben oraya gece hızla girip aşağıya uçabilirdim. Ne bir işaret var ne uyarı tabelası var. Sanırım daha önce uyarı levhası gibi bir şey koymuşlar, onu da birileri kaldırmış. O halde belediye her gün orayı kontrol etmekle ve işret koymakla yükümlüdür. Belediye başkanımız sayın Mustafa Özay'ın bu işi acilen çözmesini önemle rica ediyorum. Sayın başkan lütfen görevinizi yapınız. Herkese hayırlı Ramazanlar, sevgiler..’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2022, 15:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Süleyman sökmen
Süleyman sökmen - 2 yıl Önce

kastamonu ili ilçesi köyleri sanki tc topraklarından ayrı bir belde anki hizmetin en geç ğeldiği bir bölge ikizler köyünün yolu daha ilk defa 5 ay önce asfalt yapıldı tarih sayfasına ğ3çilmesi gereken yol bürokrat hiç hizmet vermiyor vekiliyle belediyesinde tez zamanda hizmetlerin artması dileyi ile

SIRADAKİ HABER