Yeni emniyet müdürlüğü için yer bakıldı

Yeni emniyet müdürlüğü için yer bakıldı
banner13
banner3

İnebolu’ya yapılması planlanan yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yeri için Vali Avni Çakır, İnebolu’da incelemelerde bulundu.

İnebolu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yetersiz kalması ve yıllardır mevcut binanın yıpranması nedeniyle yeni bir binaya ihtiyaç duyuldu. Vali Avni Çakır’ın da talimat verdiği yeni ilçe emniyet müdürlüğü binası için İnebolu’da yer arayışı başladı.

Bu kapsamda İnebolu’yu ziyaret eden Kastamonu Valisi Avni Çakır, ilk olarak İnebolu Kaymakamı Selçuk Yosunkaya’yı makamında ziyaret ederek,  yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Vali Çakır ve beraberindekiler Kaymakamlık ziyaretinin ardından yapımı devam eden İnebolu Türk Ocağı Binası İstiklal Yolu Müzesi'nde incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde gördü.

Vali Avni Çakır, İnebolu ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Özdemir ile birlikte yeni emniyet müdürlüğü yapılması için uygun yerler gezdirildi.  

Vali Çakır’ın İnebolu programı çerçevesinde İnebolu Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, İl Genel Meclis Üyeleri Erkan Kürekçi, Yetkin Köseoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte, Tarihi Cezaevi, Gümrük Binası, Eski Toplum Sağlığı Merkezi ve İbni Sina Meslek Lisesi'nde incelemelerde bulunarak teknik heyetten çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ÜMİT KADİR
ÜMİT KADİR - 3 yıl Önce

HASTAHANE ARKASİ MUSA KÖYU YOLU GUZERGAHİ MÜSAİT

Aydin
Aydin - 3 yıl Önce

Sahildeki karayollarının yerine ortak bir bina olabilir, kaç senedir bir dereye bakiyorlar, birazda manzaralı yere olur bence

SIRADAKİ HABER